8-12 august Tehnici de Baza Qilingong

08 – 12 august 2016, ora Parcul Babes, str. Pandurilor, nr. 7

Pret curs 200 lei

Tehnici de Baza Qilingong – modul I

Trainerul care va sustine acest curs este Oana Horotan. Oana este trainer de Qigong de gradul al II-lea, autorizat de Federatia Nationala de Qigong din Romania, cu mai mult de 10 ani de experienta in training.

Acest curs reprezinta o excelenta introducere in cele mai importante tehnici ale Scolii QilinGong, fondata de Maestrul Lin Kai Ting. Sunt tehnici statice si dinamice sintetizate din cele 5 mari stiluri de Qigong chinezesc pentru a avea efecte optime intr-un timp cat mai scurt posibil, permitand avansarea rapida in practica a celor ce aleg sa-si imbunatateasca viata pasind pe aceasta cale.

Beneficii:
– o mai buna functionare a organelor interne
– cresterea fortei fizice si mentale
– reglarea sistemelor circulator si respirator
– reglarea metabolismului si a intregului sistem digestiv
– o mai buna gestionare a stresului
– dezvoltarea capacitatilor potentiale ale omului
– alte efecte despre care puteti afla pe larg la curs
– programe individuale de practica

Structura curs:
Tehnicile ce fac obiectul acestui curs sunt structurate in doua module astfel:

MODULUL 1 – ENERGIE SI INTENTIE
Durata: 5 sedinte a cate 1 ora 45 min

Acest prim modul este o introducere fina in Stilul QilinGong, fiind predate tehnici pentru echilibrarea corpului si a mintii.
Cursantii se vor familiariza cu notiunea de „energie” corelata cu cea de „intentie” sau „activitate mentala”, vor invata sa simta energia si s-o conduca in interiorul propriului corp pentru mentinerea unei bune stari de sanatate si pentru o mai buna armonie cu sine si cu cei din jur.

MODULUL 2 – FORTA SI ECHILIBRU
Durata: 5 sedinte a cate 1 ora 45 min
Acest al doilea modul reprezinta continuarea celor predate in primul modul, cu accent pe obtinerea fortei si echilibrului, atat interior cat si exterior. Pe langa latura fizica, de sanatate, se va pune mult accent si pe longevitate si pe dezvoltarea potentialului uman. Al doilea modul va fi organizat in toamna in a doua jumatate a lunii septembrie.

Intre timp participantii au oportunitatea sa practice pentru a descoperi pentru ei insisi efectele benefice ale tehnicilor invatate in primul modul.

Program:
Lu, Ma, Mi, J, Vi – 6:30 – 8:15

Intre cele doua module va exista o pauza. Aceasta este destinata practicii individuale. La sfarsitul primului modul, in functie de nevoile cursantilor, trainerul impreuna cu fiecare cursant va stabili programe individuale de practica, astfel incat in perioada intermediara cursantii vor avea posibilitatea sa sedimenteze informatiile primite in Modulul 1 si sa se pregateasca pentru o cat mai buna asimilare a informatiilor predate in Modulul 2.

Preturi:
Modulul 1: 200 RON
Reduceri: 180 RON – participanti anteriori la cursurile trainerilor FNQR

Pentru situatii speciale, va rugam sa va adresati trainerului pentru discutarea lor.

Inscrieri si informatii – Oana Horotan: 0744 551 898

Note:
Pentru acest curs va rugam sa purtati haine sport si pantofi sport (preferabil cu talpa plata) sau haine foarte lejere. Toate tehnicile vor fi facute in picioare.

IMPORTANT: La acest curs nu pot participa persoanele suferind de psihoze, afectiuni grave in stadiu avansat (cancer, insuficienta renala, insuficienta hepatica), boli contagioase, afectiuni cardiace severe (insuficienta cardiaca si respiratorie, infarct miocardic, stenoze, cei cu stimulatoare, proteze valvulare, valve implantate etc.).

Atentie! In timpul sarcinii, femeile avand o sarcina mai mare de patru luni, nu pot participa la nici una dintre activitatile de Qigong din cadrul federatiei.

Informatii suplimentare:
Cu o istorie de peste 7000 de ani, Qigong-ul este metoda traditionala chineza din vechime care include o gama larga de tehnici dedicate mentinerii starii de sanatate si restabilirii acesteia, obtinerii longevitatii, dezvoltarii corpului uman si a capacitatilor sale potentiale si crearii armoniei.
Qigong se traduce de obicei drept „cultivare a energiei” sau „maiestria lucrului cu energia”.
Tehnicile de Qigong pot fi statice sau dinamice, combinate cu o respiratie specifica si cu o anumita intentie. Mai mult, qigong-ul include diferite tipuri de meditatii si exercitii de relaxare.
Stilul QilinGong este un stil destinat oamenilor moderni, practicarea lui putandu-se impleti cu viata cotidiana, nefiind nevoie de retragerea din lume pentru a obtine rezultate. In plus, stilul nostru contine cele mai eficiente tehnici care produc rezultate pentru minte si corp in cel mai scurt timp. Stilul a fost fondat de Maestrul Lin Kai Ting, originar din Beijing, China. Maestrul nostru traieste actualmente in Romania si isi dedica viata ajutand oamenii sa isi schimbe viata in bine prin practicarea QilinGong.

Pentru mai multe informatii despre Qigong, va rugam vizitati website-ul FNQR: www.qilingong.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.