08-15 aprilie 2021, ora 18:00, online

Expoziția Miracole

”Numele meu este Mariana Jula. Sunt de profesie asistent medical dar am și studii de psihologie.
Cea mai valoroasă pasiune a mea este pictura. Începuturile mele în ale picuturii au fost acum 4 ani când pot să spun că au fost deschise oarecum porți lăuntrice care m-au ghidat continuu spre această artă. Pur si simplu, s-a întamplat.
Bucuria de a picta a fost încă de la început rezultatul natural de a fi eu însămi, de a fi mai aproape de sufletul meu iar asta e pentru mine de neprețuit. N=aș putea permite să-mi trăiesc în continuare viața în afara propriilor bucurii.
Pictura a fost încă de la început sursa mea de încântare, un izvor nesecat de emoții și sentimente, o adevărată revelație.
După cum am afirmat, am descoperit asta târziu, nu mai pictasem înainte dar întotdeauna am avut o mare admirație pentru marile personalități din artă, citindu-le biografiile și admirându-le lucrările.
Cred că la micul pas pe care l-am realizat începând să pictez, Universul a venit cu zeci de pași în întâmpinarea deschiderii mele, oferindu-mi oportunități, oameni și posibilități în acest sens, una dintre ele fiind realizarea expoziției de către minunații oameni ai Galeriei ClujArt.
Le sunt profund recunoscătoare pentru asta.
Titlul acestei expoziții e unul foarte sugestiv: Miracole .
Am reușit să cuprind sub acest titlu toate lucrările expuse, deoarece cred ca viața însăși este un miracol. Frumusețea vieții constă în descoperirea miracolului în toate formele materiei care ne înconjoară si ne alcătuiește, fie că e vorba de natură, fie că e vorba de ființa umană,de trăiri, sentimente, de muzică, dans și nu numai, toate astea însumând oarecum miracolele vieții pe Pământ. Mici miracole există la tot pasul, nu trebuie să avem mari revelații, trebuie să ținem ochii larg deschiși iar sublimul vieții ni se va arăta în toată deplinătatea lui.” Expoziția Miracole