08 – 16 octombrie  2022, ora 10:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Pret abonament: 750/ 950 lei

Transylvania Open WTA250

După o primă ediție de succes organizată în 2021, turneul din Cluj-Napoca și-a câștigat locul în calendarul oficial al Women’s Tennis Association și promite să devină o competiție de tradiție. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, și vor debuta cu două zile de calificări.

Prima ediție Transylvania Open a însemnat un turneu de tenis cu meciuri surprinzătoare, ce a adunat la Cluj campioane de top 100 mondial și două câștigătoare de Grand Slam: Simona Halep și Emma Răducanu. Miza fost una uriașă: la turneul de tenis din Cluj s-a decis ultimul loc de la Turneul Campioanelor, câștigat de cea care a obținut trofeul Transylvania Open: Anett Kontaveit.
În cadrul turneului Transylvania Open WTA250 din octombrie 2022 vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de în valoare de 251,750 de dolari.
Jucătoarele care vor lua startul competiției de anul acesta, atât în calificări cât și pe tabloul principal, vor fi anunțate în perioada următoare îndată ce vor începe înscrierile și acestea își vor anunța prezența.
Mai mult de jumătate dintre locurile dedicate spectatorilor sunt deja ocupate de către cei care au ales să își păstreze biletele de anul trecut, când din cauza pandemiei turneul s-a desfășurat fără public. Grăbește-te să îți iei biletul și să te alături acestora, pentru a te bucura de cel mai mare turneu de tenis organizat în România!
Ne vedem la turneu!