8-9 decembrie Marketing&Branding Essentials

8 – 9 decembrie 2017, ora 09:30, Cluj Hub, str. Ferdinand, nr. 22-26

Cost: 850 lei ambele zile, sau 500 de lei fiecare modul de o zi

Marketing&Branding Essentials

2 zile pline de training intensiv si interactiv: Marketing & Branding Essentials

Ai un business și vrei să îl crești sănătos? Lucrezi in marketing sau comunicare si ai vrea sa abordezi marketingul intr-un mod structurat si profesionist? Am combinat pentru tine cele mai bune ingrediente într-un curs condensat de două zile care să îți ofere toate instrumentele necesare pentru a te diferenția pe piață, a ajunge la clientii pe care ti-i doresti si a le comunica mesaje cu valoare pentru ei. Mai multe detalii in agenda detaliata mai jos.

Despre Trainer:
Mihaela Mureșan, Marketing Strategist & Brand Architect la Brand Essence.
Mihaela are o experiență de 17 ani în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat în retail, electronice și media (LG Electronics, Radio Contact, Publimedia, Altex / Media Galaxy si IKEA). A lansat branduri noi atât pe piața locală – Media Galaxy și IKEA, dar și pe alte piețe – IKEA în Croația.

Crede în puterea brandurilor și o interesează motivele care stau în spatele comportamentelor de consum ale oamenilor. Este pasionată de branding, neuromarketing și de business în general. De-a lungul carierei internaționale, a ținut traininguri de marketing și comunicare și a format echipe, a fost spokesperson al IKEA România și a făcut parte din echipa care a lansat magazinul online al IKEA în 2014. Crede cu tărie că un business de succes are nevoie de o strategie de marketing și branding solide, care să fundamenteze strategia de comunicare. Crede în oameni și în puterea lor de a schimba lucrurile și tocmai de aceea, din iunie 2016 de când a părăsit compania IKEA, practică consultanță pe marketing și branding pentru companii care vor să crească.

AGENDA PE ZILE:

#Ziua 1: 8 decembrie | Marketing Essentials: 9.30 – 17.30
În prima zi a cursului vei învăța să analizezi piața si contextul in care operezi intr-un mod obiectiv, vei avea instrumente să elimini presupunerile și concluziile greșite, vei învăța să identifici ariile din care pierzi business, dar și zone noi de potențial pe care să le cucerești. Cu exercitii practice aplicate pe cazurile participantilor.
Vei defini diferentiatorii pe care sa te concentrezi si vei invata cum sa faci o segmentare structurata a clientilor pe care ti-i doresti si cum sa le comunici mesaje relevante si cu valoare pentru ei. La finalul primei zile de curs, vei avea o perspectivă strategică de marketing si un draft de plan de marketing pe care sa lucrezi chiar de a doua zi. Ca antreprenor, acest plan te va ajuta să își crești businessul structurat, iar ca om de marketing, te va ajuta sa iti structurezi activitatea si sa comunici coerent si cu impact in piata.

#Ziua 2: 9 decembrie | Branding Essentials: 9.30 – 17.30
A doua zi de curs îți va explica de ce multe businessuri care au succes îl au nu datorită produselor pe care le vând, ci mai degrabă brandului și poveștii care s-a format în jurul lor.
Continuand punctele identificate in prima zi, vei învăța care sunt elementele care formează un brand puternic și cum se construiesc ele, astfel încât brandul tău să se diferențieze de altele similare, să fie memorabil și observabil într-o lume zgomotoasă, dar si să fie relevant și să aducă valoare celor cărora se adresează. Vei învăța cum să comunici un brand cu consecvență și cum să creezi o relație de încredere cu clienții, pentru a ajunge în zona lor de preferințe și a crește posibilitatea ca ei să cumpere, deci de a creste businessul. Totul prin explicatii si exercitii practice aplicate pe cazurile participantilor.

Mai multe informatii despre agenda detaliata: http://brandessence.ro/cursuri/branding-marketing-days/.

Pachet Marketing&Branding Essentials: 850 RON

Fiecare secțiune poate fi achiziționată și separat, la un preț de 500 RON.

Locurile sunt limitate pentru a pastra calitatea interactivitatii si a exercitiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.