8-9 decembrie Tango Magia

8 – 9 decembrie 2017, ora 19:00, Mario Dance Atelier, str. Somesului, nr. 5-7

Tango Magia – eminar de tango cu Raluca Aldea

Raluca Aldea – In acest seminar imi propun sa calauzesc participantii sa se cunoasca mai bine, sa isi inteleaga corpul si ceea ce pot face cu el , iar prin aceasta conexiune minte – corp sa ajunga la o experienta de dans superioara atat tehnic cat si senzorial.

Pornind de la premisa ca ” Dansul este expresia unei trairi , senzatii, emotii “, seminarul isi propune sa aduca tehnicile de constientizare si conditionare corporala in slujba Senzatiei de Taqngo. De asemenea abordez subiectul rolurilor: masculin si feminin in Tango. Esenta Tangoului se afla in recipientul fragil si totodata puternic creat cu atata echilibru de energiile cuplului. Este deci important ca fiecare sa ne cunoastem rolul si ce putem face pentru a ne putea potenta reciproc energiile in timpul dansului. Tehnica pentru doamne abordeaza toate subiectele “fierbinti” si va rog sa veniti cu intrebarile la voi deoarece vor fi cursuri interactive si sper utile pentru toate participantele.

Va astept cu drag!!

Program:
VINERI – 08 DECEMBRIE
– 19:00 – 20:20 – MUJERSITAS – seminar de tehnica pentru Doamne – ( axa, echilibru, constientizarea piciorului de baza, disocieri naturale vs disocieri “artificiale”,
pivoti )
– 20:30 – 21:50 – TANGO PRINCIPIOS 1 – seminar de tehnica de Cuplu – All Level – ( constientizare si conditionare corporala specifica pentru Tango individual si in cuplu)
– 22:00 – 23:30 – Practica Asistata

SAMBATA – 09 DECEMBRIE
– 12:00 – 13:20 – MUJERSITAS – seminar de tehnica pentru Doamne – ( ocho fata /spate, giro, boleos, adornos )
– 13:30 – 14:50 – TANGO PRINCIPIOS 2 – Echilibrul intre Masculin si Feminin in Tango – ” Acela ce nu va face femeia sa se simta ca o Regina, nu va fi niciodata Rege.” Carlos Gavito
– 15:00 – 16:00 – Practica Asistata

Preturi:
1 seminar + 2 practici – 40 lei
2 seminarii + 2 practici gratuite – 70 lei
4 seminarii + 2 practici gratuite – 120 lei

Inscrieri: mario_dance_atelier@yahoo.com sau trimiteti un mesaj privat pe facebook Mario Dance Atelier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.