8-9 iulie ICare

ICare 8-9 iulie

08 – 09 iulie 2023, ora 11:00, Vivo Mall, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Florești, Cluj

ICare – colectă de hrană              ICare 8-9    ICare 8-9 

Vara… un anotimp care instant oferă relaxare fie și numai când te duci cu gândul la căldură, verde, flori, apă caldă. Natura parcă e cea mai bună prietenă a ta, cărările bătătorite sau nu prea sunt aventuri de neuitat. Un sezon mult așteptat, fie de tinerii care studiază și așteaptă să sărbătorească reușita examenelor sau de cei care muncesc cu spor tot anul și așteaptă să culeagă roadele mergând în vacanțe de vis.

Concomitent cu toate acestea, vara este anotimpul cel mai puțin așteptat în animal rescue, cu cele mai puține donații, cele mai puține adopții, dar mesajele de preluare și ajutor continuă să vină zilnic. Trebuie să muncim mult mai mult în această perioadă să ne asigurăm necesarul pentru animăluțele noastre.
Cu speranță, vă așteptăm în weekend, între orele 10-20, la Vivo, intrarea nr. 2, afara. Vă așteptăm cu un stand colorat, multe accesorii elegante care spun povești cu animăluțe, și multe informații pentru oricine dorește să stea la povești!
De asemenea, în cadrul acestui eveniment, realizăm și o colectă de hrană în sprijinul animăluțelor noastre salvate, căței și pisici, atât puiuţi cât şi adulţi. Recomandăm achiziţionarea unei hrane de calitate: decât un sac de 30 lei de 10 kg de mâncare nehrănitoare, mai bine 2 kg de mâncare de calitate la acelaşi preţ – sănătatea animalelor este pe primul loc pentru noi! Stiţi vorba aia, puţin şi bun. În prezent 70 de animăluțe (suntem la număr fix după adopția lui Mylord de vinerea trecută) așteaptă ceva bun, să se bucure de atmosfera de vacanță, tot la ei în foster, până vine adopția definitivă.
Dacă doriți să donați dar nu puteți ajunge chiar în cadrul acestui eveniment programat pentru public, vă stăm oricând la dispoziție la următoarele date de contact și conturile noastre se află mai jos:
Ramona Axinte – 0743779974, contactus.icare@gmail.com
Vă mulțumim!
Vă așteptăm cu drag la o întâlnire însorită de vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.