8 aprilie 8 Strings Jazz Concert

Vineri, 08 aprilie 2016, ora 20:00, Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

8 Strings Jazz Concert

În aprilie la Reactor diversitate e cuvântul cheie: spectacole proprii, spectacole invitate, teatru muzical, jazz. improvizații de toate felurile, totul reflectă dinamismul primăverii care își intră încet-încet în drepturi.Atât pe scenă, cât și în spatele ei, lucrurile se precipită, se pornesc proiecte, se primesc musafiri și se reactivează, în general, cu mai mult spor și poftă.

Nu se poate experiment și creație fără diversitate, și nici Reactor fără spectatori, așadar, ca de obicei de doi ani încoace, Reactorul vă așteaptă cu drag și reacții calde, de primăvară. Haideți în reacție!

Cu: Delia Ivan (voce) și Marian Bălan (chitară)

Delia Ivan și Marian Bălan gravitează în jurul genurilor de jazz standard, bossa nova, evergreen, piese romanești și soul. O relatie în timp real, pe placul celor care optează pentru spontaneitate creativă. Delia și Ivan nu te întâmpină cu un limbaj pop-alambicat, ei te imersează direct într-un imaginar eroic și entieroic de tonuri și nuanțe.
Provenind din medii muzicale și formații diferite, aceștia ajung să fie colegi la Academia de Muzică „Gheorge Dima” în 2014. De atunci încolo, conceptul și inovația creativă a celor doi sunt pue în balanță de forța și conturul colaborărilor cu orchestra big band „Big Dimm A`Band” și formația locală de jazz manouche, Hot Cluj de Cluj.

Pe lângă numeroase apariții și concerte, duo-ul participă la concursurile organizate de Jazz in The Park și Sibiu Jazz Festival, câștigând Premiul Special al Juriului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.