8 aprilie Facebook for Business

Vineri, 08 aprilie 2016, ora 10:00, Hampton by Hilton, str. 21 Decembrie 1989, nr. 67

Cost workshop: 190 euro

Facebook for Business (Workshopul pentru campanii pe Facebook) –  a treia ediție

Facebook for business, workshopul intensiv care vizează utilizarea Facebook-ului pentru promovare targetată. Datorită creșterii importanței rețelei de socializare (peste 8 milioane de utilizatori în România) și devenind unul dintre factorii de influență în mediul economic și politic, cunoștințele avansate de utilizare ale rețelei devin vitale pentru orice marketer.

Speaker și trainer în cadrul workshopului este Alexandru Negrea, este unul dintre cei mai cunoscuți consultanți social media din România, cu peste 5 ani de experiență în campanii din mediul online, care și-a perfecționat tehnicile în traininguri intensive începute în 2012 în București în cadrul Social Media Essentials.

Organizat de Social Smarts, compania din București specializatムîn traininguri și cursuri intensive pentru dobândirea și îmbunătăţirea cunoștințelor referitoare la rețelele sociale, Facebook for business se adresează atât specialiștilor din departamentele de marketing ale companiilor, persoanelor din comunicare și social media, cât și pasionaților de online. De asemenea, la acest training sunt invitați proprietarii de business-uri care vor să înţeleagă cum pot folosi Facebook pentru a se promova şi a genera vânzări.

În cadrul trainingului, pe o durată de 8 ore, sunt aprofundate noțiuni esențiale privind campanii de marketing, Facebook Ads și aplicații utile în domeniu. În urma workshopului, participanții vor ști să realizeze setările esenţiale pentru pagina de Facebook, să construiască strategii editoriale, vor stăpâni noțiuni esențiale în marketing precum conversion tracking, custom audiences, remarketing, a-b testing și optimizare.

Facebook for Business este un training intensiv de nivel intermediate, alternând sesiunile de tip workshop cu cele de teorie aplicată, studii de caz şi Q&A. Costul cursului este de 190 euro.

Evenimentul este organizat de „Social Smarts” împreună cu Exquisite, agenție de storytelling & advertising din Cluj-Napoca, specializată în content marketing și construirea de branduri și strategii de comunicare prin intermediul unor concepte narative elaborate.

Pentru detalii suplimentare puteți accesa site-ul socialsmarts.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.