8 aprilie Within the Nova vs. Eat Your Heart

Sambata, 8 aprilie 2017, ora 21:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: 15 lei

Within the Nova vs. Eat Your Heart

Formatia timisoreana Within the Nova concerteaza in premiera la Cluj alaturi de Eat Your Heart in cadrul turneului Infinite Cycles 2017! Un eveniment prezentat de catre The Shelter & Critical Bookings.

Within the Nova este o trupă metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.

Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, şi tematici atmosferice.
29 Februarie marchează debutul trupei cu single-ul ”Forsake the Crown” iar în 16 Mai, Within the Nova a lansat al doilea single intitulat ‘Ground Zero’ sub forma unui lyric video.

In urma unui sondaj de opinie adresat fanilor despre cover-ul pe care Within the Nova avea sa il interpreteze, trupa a lansat single-ul ”E.T.” (Katy Perry) pe data de 18 Iulie 2016.

Pe data de 1 septembrie, trupa semneaza cu casa de discuri britanica ‘The Snakes on Fire Records’ sub egida caruia urmeaza sa isi scoata pe piata primul material discografic intitulat ”Infinite Cycles” in Aprilie 2017.
Within the Nova lansează videoclipul pentru ‘The Idealist’ în data de 10 Noiembrie 2016.

Eat Your Heart este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută pe plan local în primele concerte live atât în oraș, cât și în țară.
Eat Your Heart este o trupa tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai. Având un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, trupa dorește să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Biletele sunt disponibile online
https://eventbook.ro/music/bilete-within-the-nova-vs-eat-your-heart-the-shelter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.