8 decembrie Anotimpurile

Anotimpurile

Duminica, 08 decembrie 2019, ora 11:00, Cinema Marasti, str. Aurel Vlaicu, nr. 3 a, Cluj-Napoca

Pret bilet: 10 lei/ copii, 14 lei/ adulti

Anotimpurile

Anotimpurile- “Astă vară ce-ai făcut?!?!”….Doamna Toamnă ne ciupește, ne îmboldește și nu mai avem răbdare! Începem o nouă stagiune Animaart! Vă așteptăm la unul dintre cele mai dragi spectacole ale noastre.

Text inspirat din fabule și povești internaționale adaptat de Dana Bonțidean

Distribuție: Dana Bonțidean, Cristina Secăreanu, Enikő Takács, Leonard Viziteu Scenografie: Sandu Marian Regia: Dana Bonțidean

Totul se subordonează principalei propuneri: trecerea timpului. Dincolo de semnificațiile deduse din text, această trecere a timpului are un efect special și se realizează cu multă candoare, poezie și fantezie. Regia animă totul: cuvânt, actor, papușă. Astfel, ieșirea actorului-mânuitor din vechea convenție (de după paravan) nu mai surprinde pe nimeni.Decorul se îmbină armonios cu păpușile, atent și ingenios concepute de Sandu Marian, un scenograf de excepție. Nu vă dezvălui mai mult. Veniți să vedeți căderea unei frunze?

Dacă nu ne puteți onora cu prezența vă rugăm să anulați rezervarea așa încât cei din lista de așteptare să primească locul eliberat în timp util.

Biletele rezervate se ridică cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră rezervările își pierd valabilitatea iar biletele vor fi puse în vânzare publicului prezent.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.