8 februarie Tango simfonic. Și atât

Miercuri, 8 februarie 2017, ora 19:00, Auditorium Maximum, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 5

Pret bilet: intre 30 si 60 lei

Tango simfonic. Și atât – cu Analia Selis & Young Famous Orchestra

Sub numele “Tango simfonic. Și atât”, acesta este cel de-al cincilea concert Young Famous Orchestra.

Young Famous Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre din Transilvania, dirijată de tânărul clujean Vlad Agachi, organizează al cincilea concert de muzică simfonică în 6 și 8 februarie, după ce precedentele au fost primite cu mare căldură de către public.

Astfel că, după ce a concertat alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, de cel mai bun violonist al Republicii Moldova, Ilian Gârneț, apoi de unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David – într-un concert-concept cu prelegeri numit Simfonia Iubirii – și de nonconformistul violonist clujean Sabin Penea, Young Famous Orhestra vine în fața clujenilor un nou concert numit sugestiv Tango Simfonic. Și atât.

Pe scenă, alături de Vlad Agachi, vor fi binecunoscuta Analia Selis și pianistul și compozitorul argentinian Mariano Castro care împreună vor propune o nouă abordare asupra muzicii clasice combinate cu acordurile ritmurilor latine.

Muzica este limbajul universal care aduce oamenii împreună, indiferent de zonă, apartenență socială sau religie. Muzica este cea care mobiliează, relaxează și oferă încredere. Tot muzica este cea care ne poate induce o stare de spirit atât de puternică, încât ne schimbă percepția asupra felului în care vedem lumea.

Iar dacă lumea care ne înconjoară ar putea fi percepută în mod ideal ca un lanț continuu de trăiri pozitive, atunci cu siguranță acest concept va mișca și va schimba ceva în felul în care tu o simți.

Dacă cauți un concert care să aducă pe aceeași scenă cele mai sofisticate acorduri, concertul „Tango simfonic. Și atât” este evenimentul la care trebuie să participi!

Programul concertului va avea în prim plan, de această dată, pe Analia Selis și Marian Castro.

După marele succes cu turneul național Vă place Tango?, alături de violoncelistul Răzvan Suma și chitaristul argentinian Julio Santillan, Analia Selis revine cu o propunere specială :

Un concert de tangouri, valsuri și milonga argentiniene completate cu un moment special de tangouri celebre românești. Toate acestea, alături de pianistul și compozitorul argentinian Mariano Castro (membru al renumitei trupe Narcotango) și de orchestră.

Aranjamentele pentru orchestră sunt făcute de Mariano Castro. Invitat special Omar Massa.

Bilete

8 februarie Tango simfonic. Și atât

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top