8 iulie Alerg pentru Spitalul Copiilor

Sambata, 08 iulie 2017, ora 11:00, Baza Sportivă Gheorgheni, str. Alexandru Vaida Voevod

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Urmează sezonul vacanțelor (mai mari sau mai mici!) și cred că participarea la un eveniment caritabil poate fi un bun start al acestora. Proiectul al cărui voluntar sunt are nevoie de sprijinul tău în permanență, așa că te invit la mișcare și voie bună! Aleargă, donează și ajută copiii bolnavi de cancer să ajungă oameni mari!

„Ne-am propus să construim primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. Și pentru asta avem nevoie de 80.000.000 RON. Pare mult la prima vedere, dar ar însemna ca fiecare roman care traiește în această țară să doneze 1 leu o dată la 9 luni sau 4 lei în total (pentru că noi vrem să strângem acești bani în 3 ani).

SPITALUL COPIILOR va fi deținut și operat de o fundație. Și, foarte important: ne dorim să construim acest centru fără a solicita sau primi vreun ban de la Statul Român. Adica doar din donații și sponsorizări oferite de persoane fizice și juridice private, române sau străine, fonduri europene sau de alt gen. Dar nu bani publici romanești. Ne dorim ca acest spital să fie construit de noi TOȚI pentru copiii noștri.

El va avea 50 de paturi, 2 săli de operație complet echipate, secție de radioterapie ți secție de transplant medular. Știm că este un proiect îndrăzneț. Tocmai de aceea avem nevoie și de ajutorul tău. Așa că ne dai, te rugăm, 1 leu? Ca să construim SPITALUL COPIILOR!”
www.1leu.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.