Joi, 08 iulie 2021, ora 20:00,Reactor, str. Petöfi Sándor, nr. 4

Pret bilet: 30 lei

Interior-lumină – concept și regie: Mihai Păcurar

De câte ori te-ai bălăcit zile în șir în propriul noroi emoțional pentru că asta s-a simțit mai just decât încercările de redresare? De câte ori aceste încercări au părut că duc în jos și tot în jos, indiferent de direcția optimistă și intențiile tale auto-salvatoare? De câte ori a părut că toată lumea este mai adaptată vieții pe Terra decât ești tu? Interior-lumină 
Patru performeri au fost comisionați de un regizor să facă un spectacol pe tema crizei identitare și a depresiei care o urmează, dar e neclar cât de departe ar trebui să meargă. S-ar putea să o dea în bară, s-ar putea să nu își mai revină deloc. Dar există metode și metode de a face față situației: sesiuni de mindfulness, incursiuni dezolante în trecut, abandonare și altele.
O producție Reactor de creație și experiment
Vârstă recomandată: 16+
Reprezentația din 8 iulie poate fi urmărită și online, pe platforma HowlRound Theatre Commons, alături de o prezentare a procesului de lucru de către regizorul spectacolului, Mihai Păcurar.

Bilete:

– online: https://eventbook.ro/hall/reactor-cluj

– din rețeaua Eventbook (Librăria Humanitas, Str. Universității nr. 4; Cinema Florin Piersic)

– de la Reactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor rămase

Biletele electronice pot fi imprimate în regim propriu sau transferate pe smartphone, pentru a fi validate la intrare.

Accesul în sală după începerea spectacolului nu este permis!

Bilet cu preț redus (pentru elevi, studenți, pensionari) – 20 lei

Vă aducem la cunoștință un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu Sars-Cov2:
– Pentru evitarea răspândirii coronavirusului, vă recomandăm achiziționarea biletelor online.
– Echipa Reactor vă va indica, la intrare, locul dumneavoastră.
– Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului prin platforma eventbook sau prin telefon la numărul 0753904752.
– Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 15 minute înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
– Accesul spectatorilor în curte este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
– Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în sala de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
– Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de Reactor.
– Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.
– Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
– Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac, conform normelor în vigoare.

Spectacol produs în cadrul programului cultural „Postuman. Abordări performative”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Reprezentații în cadrul Laborator de creație și experiment, un proiect Reactor de creație și experiment, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării Interior-lumină