8 mai Concert Voltaj

Duminicã, 08 mai 2016, ora 17:00, Casa Radio, str. Donath, nr. 160

Voltaj şi Voltaj Academy în concert

Şcoala de muzică a trupei Voltaj – Voltaj Academy – va susţine un  concert de primăvară, weekendul acesta.
Pe scenă vor urca peste 50 de cursanţi ai şcolii de muzică Voltaj Academy din Cluj, de la toate disciplinele: voce, pian, tobe, chitară, chitară bass, pentru a ne oferi unele dintre cele mai frumoase şi inedite momente artistice.
În cadrul spectacolului, cursanţii ne vor încânta cu diverse formule muzicale – duete, trio-uri, cvartete instrumentale şi vocale. De asemenea, nu vor lipsi nici cele mai noi formaţii ale şcolii şi nu în ultimul rând, deja consacrata trupă marca Voltaj Academy –  STATIC.
La acest eveniment va fi prezentă şi trupa Voltaj, care îşi susţine de fiecare dată cursanţii la cele mai importante evenimente artistice.
Şcoala de muzică Voltaj Academy este locul în care talentul, munca şi pasiunea pentru muzică se îmbină pentru a crea un produs muzical complet. În urma experienţei acumulate de-a lungul carierei muzicale, Călin Goia şi colegii săi au decis să deschidă o şcoală de muzică, al cărei scop final este acela de a descoperi şi promova noi talente.
Ne dorim ca în urma finalizării cursurilor şcolii, cursanţii noştri să formeze trupe care să poată face faţă cu succes oricărei scene din România şi nu numai. (Călin Goia)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.