8 mai EU Funds for Breakfast

Marti, 8 mai 2018, ora 09:30, Cluj Hub, Regele Ferdinand, nr. 22-26

Participarea gratuită

EU Funds for Breakfast – relansare POC 2.2.1

Ai o idee pentru dezvoltarea unui nou soft? Ai identificat o nouă oportunitate de afaceri și ar fi momentul potrivit să creezi o aplicație nouă? E timpul să creezi un software nou, o aplicație nouă, chiar împreună cu partea de hardware – pentru a genera mai multe venituri companiei tale. Iar acum ai oportunitatea unică să realizezi aceste investiții prin fonduri nerambursabile!

Participă la evenimentul EU funds for Breakfast, un eveniment special dedicat sectorului IT&C și află mai multe despre:
– ultimele noutăți despre posibilitatea de finanțare nerambursabilă prin POC 2.2.1 și Start Up Nation 2018
– condițiile de eligibilitate
– criteriile de selecţie și mărirea şanselor de succes
– paşii ce trebuie parcurşi pentru a avea un proiect câștigător
– povestea unui proiect de succes câștigat pentru GEBS Cluj-Napoca

Care sunt beneficiile participării la eveniment:
– informarea corectă și completă despre modul în care pot fi accesate liniile de finanțare potrivite pentru pentru sectorul IT&C
– interacțiunea cu unul dintre cei mai bine pregătiți reprezentanți Goodwill Consulting în cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri
– solicitarea unei consultanțe gratuite pe loc sau după participarea la eveniment
– posibilitatea realizării unui proiect de succes și atragerea finanțării dorite cu ajutorul experienței consultanților Goodwill Consulting de peste 10 ani în domeniul fondurilor nerambursabile

Agenda:
– Prezentare ClujHub
– Prezentare fonduri nerambursabile pentru sectorul IT&C: POC 2.2.1, Start-up Nation 2018
– Sesiune întrebări-răspunsuri
– Prezentare poveste de succes: GEBS Cluj-Napoca – beneficiar POC 2.2.1 sesiunea 2015, Anca Căpăţână – Project Manager
– Sesiune întrebări-răspunsuri
– Networking, consultanţă gratuită pe loc

Participarea la eveniment este gratuită. Rezervă-ți un loc completând formularul: https://goo.gl/forms/816VfIvFr1T2iFDM2.

Despre speaker:
Bartis Botond conectează de 3 ani de zile ideile de investiții ale antreprenorilor români cu posibilitățile de finanțare nerambursabilă din țară și din străinătate. Este în prezent Director Național Vânzări la Goodwill Consulting.

“A găsi cea mai avantajoasă sursă de finanțare nerambursabilă pentru realizarea ideilor de business ale antreprenorilor e o provocare, o aventură caracterizată de o pregătire profesională continuă, analize detaliate, înțelegerea clară a nevoilor antreprenoriale, adaptarea ideii de business la cerințele programului de finanțare, încredere reciprocă și multe satisfacții profesionale și personale. A găsi cele mai avantajoase surse de finanțare înseamnă pentru antreprenori o profitabilitate mai mare, iar pentru mine rentabilitatea timpului și a energiei investite în colaborare. E win-win din toate punctele de vedere. Vă invit să ne cunoaștem.”

Despre companie:
Goodwill Consulting, companie de consultanță de 10 ani în România, specializată în domeniul fondurilor nerambursabile, cu peste 1150 de proiecte de succes, câștigate și implementate, ce însumează 200 mil. € atrași pentru clienți și acoperire națională prin cele 6 birouri și 2 puncte de informare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.