8 octombrie Povestea incompletă. Despre etichete și prejudecăți

Luni, 08 octombrie 2018, ora 18:30, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Intrarea liberă 

Luni de poveste… la Cărturești  – Povestea incompletă. Despre etichete și prejudecăți

Luni are loc cea de-a doua întâlnire din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești. Ne întâlnim cu Smaranda Stan și vom vorbi despre etichete și prejudecăți și despre poveștile incomplete din spatele lor. Te așteptăm cu drag!

„Din momentul în care ne trezim dis-de-dimineață, viața ne este invadată și ghidată de etichete: vremea este frumoasă, copilul este cuminte, șeful este morocănos, ziua va fi grea, colega este prea curioasă etc. Pentru că ne dorim să trăim în deplină siguranță, în certitudine și predictibilitate, tindem să generalizăm o experiență și să o considerăm definitorie. Astfel, poveștile incomplete din viața noastră devin repere și ne influențează emoțiile, gândurile, dar mai ales acțiunile. Prin urmare, întrebarea nu este dacă avem prejudecăți, ci care sunt ale noastre. Prejudecățile și etichetele sunt poveștile incomplete pe care le scornim despre oameni înainte să știm cine sunt ei cu adevărat. Și pentru că, a afla acest lucru, ne ajută să câștigăm în luciditate, profunzime și conectare, vă invit să aflăm cum să privim dincolo de etichete și prejudecăți, așa cum ne propunea Rumi: „Dincolo de ceea ce este bine și ceea ce este rău, se află un câmp.
Haideți să ne întâlnim acolo!” – Smaranda

Smaranda Stan este psiholog de peste 13 ani și psihoterapeut pozitivist, fiind pasionată de punerea în practică a acestora. Activitățile alături de echipe îi oferă prilejul de a încuraja exprimarea autentică și asertivă a oamenilor în relațiile cu ei înșiși și cu cei din jur. Din anul 2012 este formator autorizat ANC, lucru care i-a oferit noi perspective asupra activităților de dezvoltare personală în cadrul grupurilor pe care le organizează, având mare încredere în potențialul de creștere al fiecărui om.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere – http://bit.ly/Smaranda-STAN-inscriere.

Te așteptăm cu drag!

Atelierul face parte din proiectul „Luni de poveste… la Cărturești”, eveniment organizat de ATU Consulting. În octombrie 2018, timp de cinci săptămâni, în fiecare început de săptămână, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca), te așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă așa cum ne-am obișnuit, cu teme de interes pentru viața de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.