8 septembrie Jurnal de spectator

Sâmbătă, 08 septembrie 2018, ora 20:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4

Jurnal de spectator  – vernisaj cu party

Pentru că ne-a fost dor de voi vara asta, deschidem programul de toamnă cu o întâlnire în care vom avea timp să stăm la povești și să petrecem!

În stagiunea 2018/2019 vă invităm să compuneți un #jurnaldespectator, așa că începem seara cu vernisajul expoziției de grafică „Gând. Pată. Culoare” a Feliciei Ștefan, care ne-a făcut surpriza plăcută de a ne arăta câteva din lucrările inspirate de experiența ei ca spectatoare fidelă a Reactorului. Continuăm cu o burgăreală lejeră pregătită de Krisztina Tímár, bucătăreasa noastră preferată, și apoi petrecem până târziu în noapte pe muzica lui Socol – the socolled DJ.

În plus, inaugurăm două puncte noi realizate de prietena Lucia Mărneanu: un feedback corner în foaier, unde vă așteptăm opiniile, sugestiile și criticile legate de experiențele voastre la Reactor, și un selfie wall, în curte, unde vă puteți (re)activa după spectacole, sub semnul #reactingreactor. Cele mai cool selfie-uri vor fi premiate în fiecare lună cu invitații la spectacolele de luna viitoare.

Felicia Ștefan | Gând. Pată. Culoare – expoziție de grafică

“Lucrările compun o poveste având ca personaje oameni frumoși care surprind in ochii mei explozii de culori. Caut un contrast între personaje si spațiu care sa surprindă un gând. Pata poate fi câteodată o greșeală la locul potrivit în peisaj, iar acesta devine universul meu.”

Felicia Ștefan e absolventă a Liceului de Arte Romulus Ladea din Cluj.

8 septembrie Jurnal de spectator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top