9-11 septembrie Septemberfest

0, ora 14:00, Sala Sporturilor “Horia Demian”, Splaiul Independenţei FN

Septemberfest  – a XVIII-a ediţie

Muzica, show-urile gastronomice, berea artizanală, jocurile de societate, târgurile handmade, un cinematograf 7D și unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din Transilvania vor face din acest weekend unul memorabil chiar pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian”.

În serile de vineri și sâmbătă, clujenii vor dansa pe hiturile trupei de coveruri “Septemberfest Band”. Vor asculta muzica pentru suflet adusa pe scena de Adriana Berezovsky, care va prezenta adaptări din folclorul românesc și rusesc, preluări de la Maria Tănase și fado portugues. Prezentă va fi și formatia de suflători Transilvania Brass, membrii ai Filarmonicii „Transilvania” și a Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Artiștii invitați în cadrul evenimentului sunt clujeni, cu scopul promovării artiștilor locali.

Cea de a doua scenă – By The River Stage – va aduce o calatorie muzicala lejera de la Electronica la Disco prin Afrobeat, New Jazz, World Music + multe altele si inapoi! Fundalul sonor va fi asigurat asigurat de Socol, Digital Love, Groove Salad (Feeling / Brandon Roggers) si Dodo.

By the River Stage – Pe malul Somesului, aduce un aer nou si proaspat festivalului Septemberfest Cluj prin prezenta unei zone de chill-out, cu umbra, hamace, bere, freshuri & cafea de la Coffee Addicts, voie buna si muzica excelenta.

by-the-river-stage-septemberfest
În ultima zi a festivalului, trupa Voltaj va concerta pe cea de-a treia scenă, în cadrul turneului național XTOUR de lansare al noului album.

Emblema festivalului rămâne servirea berii: la halbă de 1 litru sau bere la metru, pentru grupurile numeroase de prieteni. Sortimentele numără beri produse în România, dar și în Cehia, Noua Zeelandă, Germania sau Olanda.

Mai multe informații aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.