9-12 septembrie Untold Festival

Untold festival 2021

09 – 12 septembrie 2021, ora 14:00, Cluj-Napoca

Pret abonament: 870 lei

Untold Festival 2021

Untold găzduiește în fiecare an în România artiști și DJ-i de renume din toată lumea, pe toate scenele festivalului și reprezintă cu succes genuri muzicale din diverse stiluri, de la trupe live la seturi de excepție electronice, EDM, techno, tech-house, house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, trip-hop, trance, tribale, pop, hip-hop, rock sau reggae și nu numai. Untold Festival 2021 

Creatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa aduc și în 2021 nume reprezentative pentru genurile underground.

Pe scena principală fanii vor putea să-i vadă și pe: Paul van Dyk, Sam Feldt, Fedde le Grand, Tujamo, Danny Avila, Kungs, Ofenbach, Vintage Culture, Tchami, Vama și Subcarpați. Ei se alătură unor nume mari de artiști și DJ-i: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig. The Script, Parov Stelar și rapper-ul american Tyga.

Scena Alchemy de la Untold prezintă cele mai cunoscute nume din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop.

Untold 2021 reprezintă un simbol național și internațional al entertainmentului, al bucuriei și al distracției, în cele mai sigure condiții. Fanii festivalului, artiștii invitați, furnizorii, lucrătorii din industrie își doresc cu toții reluarea activității, după o pauză atât de lungă. Untold va fi cu siguranță exemplul perfect prin care ne vom putem bucura, distra, trăi viața pe deplin și în siguranță.

Reguli de acces Untold 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.