9 august Movie Nights: The man who killed Don Quixote

Vineri, 09 august 2019, ora 21:30, Alexandru Vaida Voevod 

Participarea gratuită

Movie Nights: The man who killed Don Quixote

În fiecare vineri, de la ora 21:30 vei râde la situațiile comice, vei empatiza cu poveștile dramatice și vei trăi acțiunea filmelor proiectate la „Movie Nights”.

Poți veni cu pernuțe și pături confortabile de acasă, iar gustările vor fi disponibile la standurile amenajate în parc, pentru a avea un picnic sub lumina lunii și a proiectoarelor.

Toby, un publicitar cinic, este prins subit în fanteziile unui bătrân cizmar spaniol care se crede Don Quijote. De-a lungul aventurilor suprarealiste și deosebit de comice pe care ajung să le trăiască împreună, Toby începe să nu mai distingă între vis și realitate. Totuși, va fi nevoit să-și asume efectele tragice pe care un film regizat de el în tinerețe le-a avut asupra unui mic sat spaniol. Sursa: cinemagia.ro

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.