9 decembrie Spectacol aniversar 60 ani “Ansamblul Folcloric Mărțișorul”

Sambata, 9 decembrie 2017, ora 17:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Intrarea liberă la toate spectacolele 

Spectacol aniversar 60 ani “Ansamblul Folcloric Mărțișorul”

“Mărţişorul a luat naştere nu dintr-o decizie oficială sau în urma unui plan de acţiuni, ci firesc, ca orice faptă bună” – Laurenţiu Hodorog, fondator al Ansamblului ”Mărțișorul” și primul director al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Acest fapt se întâmpla în anul 1957. De atunci, suntem păstrători ai folclorului autentic românesc, iar în acest an, suntem bucuroși să sărbătorim 60 de ani de activitate neîntreruptă, printr-un spectacol aniversar de excepție, la care invităm publicul iubitor de folclor să ni se alăture, intrarea fiind liberă!

Spectacolul generațiilor de artiști care s-au lansat și au evoluat în cadrul renumitului ansamblu folcloric ”Mărțișorul” va începe de la ora 17.00, pe scena Sălii de Spectacole ”Dumitru Fărcaș” a instituției și va fi susținut de artiști consacrați de muzică populară, culminând cu un spectacol extraordinar al Ansamblului Folcloric Studențesc ”Mărțișorul” al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Vor urca pe scenă Dumitru Fărcaș, Sava Negrean Brudașcu, Aurel Tămaș, Gheorghe Turda, Vlăduța Lupău, artiști din diferite generații care și-au început cariera sau au susținut concerte în cadrul formației de folclor. Prezentatorul acestei seri speciale va fi îndrăgitul interpret de muzică populară Marius Ciprian Pop.

Organizatorii evenimentului sunt: Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Ministerul Tineretului și Sportului, Asociația Ansamblul Folcloric ”Mărțișorul”.

Vă așteptăm cu bucurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.