9 februarie Bazar de bine

Sambata, 09 februarie 2019, ora 10:00, TAC medicina veterinara sociala, str. Donath, nr. 46 

Bazar de bine

Tragem de primăvară. Vă ducem cu zăhărelu’ Vegan Cluj Food. O ținem pe-a noastră, că Transylvania Animal Care devine oficial TAC simplu. Facem să fie bine. Poca, vii?

Ce vindem, ce cumpărați: bijuterii, cărți, ustensile de bucătărie, jucării, obiecte de decor pentru casă și grădini, trebușoare cosmetice, papetărie mărunțică, accesorii pentru câini, pisici, arici și pești, hăinoșag și încălțăminte, ba chiar lucruri care habar n-avem ce sunt și la ce folosesc. Toate sunt obiecte donate și au prețuri modice, recomandate, nicicum obligatorii. Puteți plăti cât cerem, cât doriți sau puteți să nu plătiți deloc (dar încrunta-ne-vom pe măsură). Ca întotdeauna, la sfârșitul bazarului de bine, facem o chitanță, o însoțim cu bătrânul proces verbal și folosim banii pentru munca noastră.

Medicina veterinară e scumpă. Pacienții noștri, niște scumpi, au buzunarele goale. La #bazardebine, vindem ieftin lucruri donate de oameni buni, iar asta înseamnă că:

■ ne susținem munca zilnică și misiunea cu bătaie lungă: medicină veterinară pentru animale singure și oameni cu venituri mici.
■ cultivăm spiritul civic: invităm comunitatea să participe la tratamentul bubelor ei.
■ încurajăm refolosirea lucrurilor vechi și descurajăm, chiar dacă infim, fabricarea de obiecte noi și consumul poluant de resurse.
■ întărim un concept comercial isteț și valoros, larg răspândit în țări civilizate și aproape inexistent la noi: magazinul caritabil/charity shop.
Dacă doriți să donați obiecte pentru Bazar de bine, vă așteptăm cu recunoștință la cabinetul nostru veterinar, pe strada Donath 46, de luni până vineri, între 10 și 20, unde veți completa cel mai scurt proces verbal de predare-primire care s-a inventat vreodată.

Link-ul de bilete: lansăm noua, dar modesta pagină www.teaming.net/tac, prin care ne puteți ajuta pe termen lung cu 5 lei/lună, atâtica doar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips