9 februarie Disko Not Disco. A listening party

  • 07/02/2019
  • Party

Sambata, 09 februarie 2019, ora 19:00, ScoutHouse, Piata Unirii, nr. 10, etaj 2 

Pret bilet: 40 lei

Disko Not Disco. A listening party

Ringul de dans nu ar trebui să fie definit doar de bpm și decibeli. Ori de refrene celebre și treceri iscusite între piese. Mai lasă cineva loc și pentru muzică? Intră în scenă Remus Miron, expert geodez și înotător cu recorduri naționale pe timp de zi, iubitor de muzică tot timpul. El este primul invitat Disko Not Disco, o serie de evenimente Cirkular care își propune să-ți trateze muzicofilia. Să-ți astâmpere curiozitatea. Pofta de dans, de artă, de ceva bun. Ia pe cineva drag cu tine și vino pentru dans, pentru conversații faine, pentru o instalație audio-video cool. Ba chiar și pentru o gustare delicioasă. Și, evident, pentru Muzică. Căci despre asta e vorba, în sfârșit. Muzică & Muzică. Pentru totdeauna.

Remus Miron nu a plănuit să facă o carieră din muzică. Este inginer geodez și înotător profesionist, stabilind un dublu record național: pentru cea mai lungă distanță înotată de un român vreodată (60.7 kilometri) și pentru cea mai lungă perioadă de timp înotată (24 de ore). Reușite impresionante care sunt depășite de o altă cifră uimitoare: sound designer avid și colecționar de muzici obscure, Remus are o colecție de peste 10.000 viniluri. Pe unele le vom asculta sâmbătă, 9 februarie, la ScoutHouse.

Andrei Budescu nu e tot timpul Andrei Budescu. Uneori e Jomobo, alter egoul colorat al lui, activat atunci când îi lipsește prea tare Mojo Barrel, trupă funk/blues în care era chitarist. Alteori e lector universitar doctor Andrei Budescu, specializat pe foto-video și procesare computerizată a imaginii. Iar în ocazionale minivacanțe neașteptate de la Universitatea de Arte și Design, Andrei Budescu e creator de instalații audio-video cool.

ÍZ studio e proiectul gourmet al lui Ágnes Szörcsey – numai rețete originale, ingrediente locale, de sezon, mult drag. Atelier Cafe nu mai are nevoie de prezentare: cu numeroase evenimente muzicale adăugate săptămânal în CV în ultimii 9 ani, cafeneaua de pe Memorandumului a găsit un echilibru frumos între muzică, bartending, inimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.