9 februarie La povești cu Deborah și cățeii

Sambata, 09 februarie 2019, ora 11:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

La povești cu Deborah și cățeii

„La povești cu Deborah și cățeii” e un eveniment conceput pentru copii, cu intenția de a crea o atmosferă relaxată, de prietenie și încredere, care să permită exprimarea creativă a copiilor prin intermediul câinilor. Vom povesti despre animalul care a schimbat cursul istoriei omenirii, lupul, despre cum ne-am apropiat și cum ne-am influențat reciproc destinele. Vom avea o mică sesiune de joacă cu Iancu, câinele lui Deborah, și vom citi povestea Scufiței Roșii, în timp ce Iancu își va asuma diferite roluri din poveste și le va duce la viață, așa cum știe el… un fel de actor canin care își asumă roluri umane.

La întrebarea cine sunt eu, răspunsul meu este unul și același, de fiecare dată: sunt suma lucrurilor pe care le fac zi de zi. Ziua mi-e luminoasă atunci când o petrec cu animalele, prin munți sau printre oameni. Nu pot spune, cum e la modă în ziua de azi, că am nu știu ce misiune sacră în viață. Îmi fac treaba pe care știu să o fac, și o fac bine. Încerc să transmit ceea ce am conștientizat că este bun în inima omului și fac asta prin intermediul câinilor.

De ce este mai ușor să comunici cu oamenii prin intermediul câinilor? Simplu: câinii reacționează la sinceritate, la adevăr, la realitate. Câinele va fi mereu oglinda perfecta a stării interioare a omului. De fapt, asta e ceea ce fac, spus succint: mă prezint așa cum sunt câinelui, îi ofer o comunicare bazată pe sinceritate și, prin intermediul lui, stabilesc o comunicare la fel de sinceră cu omul.

Vă așteptăm cu drag!

Inscrieri la adresa contact@bookstory.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips