9 ianuarie Recunoştinţa

Marti, 9 ianuarie 2018, ora 18:45, str. Victor Babes, nr. 13, etaj 1

Intrarea liberă

Recunoştinţa – Întâlnire Toastmasters

Haideţi să începem anul cu recunoştinţă.

Recunoştinţă pentru ceea ce avem. Recunoştinţă pentru momentele memorabile. Recunoştinţă pentru persoanele apropiate din viaţa noastră. Dacă vom căuta putem găsi împreună alte motive pentru care să fim recunoscători, indiferent de ceea ce avem acum sau în ce circumstanţe ne aflăm.

Marţi vom afla multe motive pentru care merită să fim recunoscători. Te așteptăm să ni te alături

De ce ar trebui să participi?
Dorești să îți îmbunătățești abilitățile de Comunicare si Leadership? Vrei să devii mai încrezător în propriile forțe? Hai la Toastmasters!

Vei învăţa cum să:
– Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
– Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
– Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *