9 iunie Descopera Frumusetea Interioara cu meditatia Heartfulness

Joi, 09 iunie 2016, ora 18:00, Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanţilor, nr. 104

Donatie recomandata: 25 lei/ persoana

Descopera Frumusetea Interioara cu meditatia Heartfulness – atelier practic

Cei mai mulți dintre noi facem eforturi enorme pentru a avea relații satisfăcătoare cu familiile noastre, prietenii și colegii de la locul de muncă.
Căutăm case frumoase, sporirea averii, desăvârșirea în carieră și chiar dacă lucrurile pot merge destul de bine, există momente când ne simțim puțin neliniștiți sau nemulțumiți de viață.

De ce se întâmplă acest lucru?

Poate pentru că ne temem că am putea pierde acei oameni și acele lucruri din viețile noastre.
Simțim un anumit nivel de nesiguranță față de posesiunile noastre – materiale sau nemateriale, lucruri ce țin de „ce se vede” sau de „putere”.

Nu noi suntem cei care posedăm aceste „lucruri,” ci este de ca și când noi am fi cei posedați de acestea.

Cu cât suntem mai atașați de ele, cu atât devenim mai nesiguri.
Încep mai degrabă să fie adevărate obsesii în loc de simple preocupări sau interese și descoperim că este dificil să ne eliberăm de griji în ceea ce le privește.

Când începem meditația Heartfulness, începem să luăm contact cu spațiul nostru interior.
Simțim iubire și căldură emanând din inimile noastre.
Experimentăm o stare tot mai profundă de pace și ascultăm tot mai atent vocea noastră interioară care ne ghidează, după cum ne acordăm la frecvențele inimii.

Meditând zi de zi, această ființă interioară devine sursa noastră de bucurie.
Începem să apreciem practica meditației, mergând tot mai adânc de fiecare dată când medităm.

Familiarizandu-ne cu experiența „meditației”, ne putem conecta la această lume interioară, chiar în timp ce suntem ocupați cu munca noastră zilnică.
Ințelegem că este adevărata noastră bogăție.

Nu mai este nici o teamă că am putea-o pierde, pentru că este acolo „la cerere” și putem accesa spațiul inimii oriunde ne-am afla și în orice moment al zilei.

Prin urmare, această „frumusețe” a sinelui interior este dincolo de spațiu și timp și se află veșnic cu noi, indiferent ce furtuni înfruntăm în viețile noastre.

Veniti sa descoperiți frumusețea interioară cu meditația Heartfulness.

Cu cine?
Bianca Gai- Trainer Certificat Heartfulness – Institutul Heartfulness, autor si fondator de proiecte educative pentru viata fericita dedicate adultilor si copiilor. (Education Days, Family Mastery, Viata- Scoala Universala)

“Sunt un om simplu ca si tine, mama, sotie si multe alte roluri in societate. Am descoperit meditatia sau mai bine spus ea ma gasit pe mine, deoarece dintr-o data am simtit nevoia sa meditez fara sa stiu exact ce inseamna asta.

Era o perioada in care imi pierdusem echilibrul in viata si cautam echilibrul din nou ca sa traiesc calitativ si fericit. Cred ca era tocmai solutia la restabilirea echilibrului. Era cumva o sete de a medita. Asa ca m-am asezat jos cu gandul de a experimenta ce e meditatia. M-am asezat pe covor, am inchis ochii si am urmarit cum intra si iesea aerul in corp prin respiratie. Am simti ca o adancire in mine si a fost foarte relaxant. De atunci am inclus meditatia in stilul meu de viata.

Ea ma ajutat sa constientizez anumite tipare de gandire, emotii si comportament care nu ma sustineau pentru o viata fericita. Aceste constientizari au adus schimbari profunde in viata mea si vindecarea sanilor mei. Acum am inclus meditatia in cursuri si ateliere pt adultii si copiii care vor sa traiasca fericiti.

Meditatia este o metoda straveche folosita de mii de ani de cei hotarati sa traiasca o viata calitativa, fericita si implinita si fiecare are liberul arbitru sa decida daca o foloseste sau nu.

Eu am experimentat-o, apoi am ales-o.si acum face parte din viata mea.”

“Un gram de practica face cat o tona de teorie” zicea cineva.

Asa ca va invit sa experimentati si apoi sa trageti singuri concluziile

CAT?
Meditatia este gratuita, se plateste doar pentru cheltuielile cu organizarea, inchirierea salii, o donatie pentru sprijinirea Fundatia Heartfulness
> 25 lei/ persoana (se plateste la intrare)

Este necesara
INSCRIEREA prin SMS la 0745 13 99 67. Participa la eveniment doar cei care s-au inscris si apar pe lista de inscriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.