9 mai Eu Sunt Europa

09 mai si 11 mai 2016, ora 20:00, Auditorium Maximum, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3

Pret blet: intre 40 si 60 lei

Eu Sunt Europa

Ilian Gârneț, unul dintre cei mai titrați violoniști ai Republicii Moldova, vine la Cluj pentru a susține un recital de excepție alături de dirijorul clujean Vlad Agachi și Young Famous Orchestra! Sub numele Eu sunt Europa, acesta este cel de-al treilea concert Young Famous Orchestra.

Muzica este limbajul universal care aduce oamenii împreună, indiferent de zonă, apartenență socială sau religie. Muzica este cea care mobiliează, relaxează și oferă încredere. Tot muzica este cea care ne poate induce o stare de spirit atât de puternică, încât ne schimbă percepția asupra modului în care vedem lumea.

Iar dacă lumea care ne înconjoară ar putea fi percepută în mod ideal ca un lanț continuu de trăiri pozitive, atunci cu siguranță acest concept va mișca și va schimba ceva în felul în care tu o simți.

În spațiul cultural european descoperim cei mai mari compozitori și interpreți de muzică clasică, fiecare dintre ei punându-și amprenta și aducând un plus de valoare în istoria muzicii. Muzica are capacitate de a îmbina armonios elementele de artă cu emoțiile și valorile unui popor. Muzica creează relații puternice și noi legături intre diferite țări europene .

Dacă ești în căutarea unui concert care să aducă pe aceeași scenă cei mai mari compozitori de pe continent, Eu sunt Europa este evenimentul la care trebuie să participi!

Eu sunt Europa este concertul care aduce în fața publicului o mică enciclopedie a compozitorilor europeni.

Concertul este format din două părți reprezentând influențele vestice (Beethoven – Simfonia a V-a, partea I, Mozart – Uvertura la Nunta lui Figaro,Bizet/Waxman – Carmen Fantasie, Verdi – La Forza del Destino, J. Strauss – Fledermaus Overture ) și estice (Sostakovici – Uvertura festiva, Ceaikovski – Poloneza din Evgeni Onegin, Glazunov – Raymonda – Dans spaniel,Brahms – Dans Ungar 11, Bartok – Dansuri romanesti, Enescu – Rapsodia 1) în muzica clasică europeană .

Publicul va simți forța celei mai cunoscute și folosite limbi de pe bătrânul continent: muzica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.