9 martie Allnighter

  • 07/03/2020
  • Cinema
Allnighter

Luni, 09 martie 2020, ora 20:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Pret bilet: 20 lei

Allnighter – maraton de filme

Cinefilii devotați sunt chemați la o noapte de filme de senzaţie – Allnighter !

1917

În timpul Primului Război Mondial doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1600 de vieți omenești.

Regia: Sam Mendes

Cu: Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Mark Strong, George MacKay, Colin Firth

Gen film: Dramă/ Război

Durata 110 minute

Miami Bici

Maimi Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Regia: Jesús del Cerro

Cu: Matei Dima, Codin Maticiuc

Gen film Comedie

Durata 98 minute

Bad Boys For Life

Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători. Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza “Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

Regia: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Cu: Will Smith, Martin Lawrence

Gen film: Acţiune/ Comedie/ Crimă/ Thriller

Durata 123 minute

Biletele se găsesc la caseria din incinta Cinema Florin Piersic.
Biletele reduse se eliberează doar pe baza cardului de studenți StudCard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.