9 martie Motanul Încălțat

Sambata, 09 martie 2019, ora 10:00, Cinema Dacia, str. Bucegi, nr. 11 B

Pret bilet: 19/ 30 lei

Motanul Încălțat – teatru pentru copii cu actori si papusi

Regie si coregrafie: Sabina Arsenie

Cel mai frumos spectacol pentru copii vine la Cluj Napoca! Motanul incaltat si-a pus cizmele norocoase si impreuna cu o gasca vesela, au creat un spectacol interactiv, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Copiii vor merge alaturi de actori intr-o calatorie plina de peripetii si vor invata ca bogatia sufletului este cel mai important lucru.

Spectacol recomandat copiilor de la 2 ani +
Durata: 50 minute

Pret bilete:
categoria I: 30 lei
categoria II: 19 lei

Biletele se gasesc pe bilete.ro, in magazinele InMedio, Germanos/Telekom si Ofiicile Poștei Romane semnalizate aici bilete.ro, Casieria Sălii Polivalente BT Arena și Agenția Teatrală Cluj sau în ziua evenimentului, direct de la locație Cinema Dacia.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in regulament.

http://www.goldenparty.ro/DepartmentFileHandler/0/0/motanul-incaltat-cinema-dacia-9-martie-1396.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.