9 martie Premiera The Hurricane Heist

Vineri, 09 martie 2018, Cinema City Iulius, Cinema City Polus, Cinema Florin Piersic

The Hurricane Heist (Cod roşu de jaf) – regia: Rob Cohen

Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american…

Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții.

25 de ani mai târziu, Will, acum meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani…

Foresight Unlimited și Entertainment Studios prezintă COD ROȘU DE JAF, un thriller cu Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten și Ralph Ineson, regizat de Rob Cohen. Producători: Moshe Diamant p.g.a., Christopher Milburn, Rob Cohen, Mark Damon, Michael Tadross, Jr., Danny Roth și Damiano Tucci, Karen Baldwin, p.g.a. și William J. Immerman. Scenariul e scris de Scott Windhauser și Jeff Dixon, după un story de Anthony Fingleton și Carlos Davis. Imaginea îi aparține lui Shelly Johnson.

Cu: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson

Gen film: Acţiune/ Thriller

Durata 103 minute

Program:

Cinema City Iulius: 14:40, 17:00, 19:10, 21:30

Cinema City Polus: 13:10, 15:20, 17:30, 19:40, 21:50

Florin Piersic 17:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.