9 noiembrie Amintirile mele

Sambata, 09 noiembrie 2019, ora 11.00, Centrul Comercial Auchan Iris, b-dul Muncii, nr. 1 – 15

Bucurie în Galerie – Amintirile mele: modelaj

Centrul Comercial Auchan Cluj Iris împreună cu Asociația Alegria, continuă campania Bucurie în Galerie, sub motto-ul Scena Comunității e aici.

Astfel, vă invităm sâmbătă, între orele 11.00 – 13.00 la atelierul „Amintirile mele”. În cadrul acestui atelier, copiii cu vârste între 6 şi 17 ani vor surprinde cele mai frumoase amintiri ale toamnei într-un obiect decorativ realizat prin tehnica modelajului. Ca de fiecare dată, toţi doritorii se pot bucura de facepaint.  Surpriza zilei este momentul dinamic realizat de Knights cheerleaders.

În cadrul evenimentului, se pot dona cărţi în Biblioteca Comunităţii din Centrul Comercial Auchan Iris. În primăvara anului 2020, cărţile donate vor ajunge la copiii din judeţul Sălaj. Împreună sprijinim educaţia pentru comunităţile din mediul rural.

Întâlnirile comunităţii „Bucurie în galerie!” se vor desfășura în Centrul Comercial Auchan Cluj Iris până la sfârşitul anului, calendarul de evenimente fiind următorul :

sâmbătă, 23 noiembrie: Căutare de comori

sâmbătă, 30 noiembrie:  Cadouri de Crăciun ( mix media)

Evenimentele se adresează copiilor între 5 și 17 ani, iar participarea este gratuită.

Numărul maxim de participanți la un atelier este de 25 de copii.

Acest eveniment face parte din campania națională Bucurie în Galerie – Scena Comunității este Aici, lansată în 20 de Centre Comerciale Auchan și Aushopping, din dorința de a oferi un spațiu de expresie asociațiilor locale și diverselor comunități de pasiuni și interese.

Parteneriatul dintre Centrul Comercial Auchan Cluj Iris şi Asociația Alegria își propune să răspundă nevoilor comunității din cartier, prin implicarea acesteia în proiecte de educație nonformală, care să producă schimbări profunde și autentice.

Informații suplimentare găsiţi pe site www.asociatiaalegria.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.