9 octombrie Din culisele managementului schimbării

Luni, 09 octombrie 2017, ora 18:30, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Intrarea liberă

Din culisele managementului schimbării

Vă invităm cu drag la ce-a de-a doua întâlnire din cadrul Luni de poveste…la Cărturești. De această dată, Paula OPREA ne invită la discuții despre managementul schimbării și despre etapele de parcurgere în adaptarea la situații noi.

Pentru că fiecare dintre noi trecem prin schimbări – pe plan personal şi profesional – şi, de multe ori, acestea ne iau prin surprindere, ne poate fi de folos să ştim ce reprezintă trăirile şi acţiunile noastre atunci când ne confruntăm cu schimbarea.
În timpul întâlnirii noastre din cadrul evenimentului Luni de poveste…la Cărturești vom afla şi vom dezbate câteva aspecte legate de caracteristicile schimbării, curba schimbării, cum delimităm ceea ce este real în trăirile noastre de ceea ce este doar teamă şi/sau îndoială şi cum acţionăm în raport cu noi înşine şi cu alţii astfel încât să „facem faţă cu brio schimbării”.

Paula OPREA are o experienţă de peste 10 ani în domeniul resurselor umane şi în cel juridic activând în mediul de business clujean în diferite companii internaţionale. Este formator autorizat COSA din anul 2008 şi în training s-a axat pe livrarea cursurilor care vizează procesele de selecţie şi recrutare, managementul performanţei, abilităţile de prezentare şi de comunicare. Paula este o fire deschisă, se adaptează uşor provocărilor, iar training-ul se numără printre activităţile pe care le-a făcut întotdeauna cu deosebită plăcere, atât în cadrul companiilor în care a activat, cât şi ca trainer extern.â

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.


Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada octombrie 2017, timp de cinci săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, cu ceai cald, traineri implicați și teme de interes, cu aplicabilitate directă în viața de zi cu zi..

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.