9 octombrie Gala de deschidere a Stagiunii 2020-2021

Gala de deschidere a Stagiunii 2020-2021
Opera Romana, Piata Stefan cel Mare, nr 2-4
Pret bilet: intre 30 si 100 lei
Gala de deschidere a Stagiunii 2020-2021

Unul dintre cele mai armonioase și strălucitoare momente ale fiecărei stagiuni este Gala de operă prin care artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca adresează un salut melodios și mult așteptat publicului, dornic de revedere după vacanța de vară. Chiar dacă anul acesta este unul aparte, Gala de deschidere a Stagiunii 2020/2021 va răspândi farmecul liric cu care suntem deja obișnuiți, oferindu-ne un veritabil regal operistic.

Evenimentul se bucură de interpretarea soliștilor Carmen Gurban, Veronica Fizeșan, Irina Săndulescu, Diana Țugui, Iulia Merca, Marius Budoiu, Sorin Lupu, Sebastian Balaj și Simonfi Sandor, acompaniați de Orchestra Operei, aflată sub bagheta dirijorului Adrian Morar. Cu toții ne promit o călătorie muzicală printre cele mai îndrăgite și reprezentative partituri ale tuturor timpurilor. Vom pătrunde, astfel, în romantismul lui Georges Bizet și al minunatei sale Carmen, în trepidanta poveste a lui Evgheni Oneghin semnată de P. I. Ceaikovski, dar și în legendarele capodopere verdiene Rigoletto, La Traviata, și în tumultoasele partituri pucciniene Madama Butterfly și Tosca. Nu va lipsi nici magia din Elixirul dragostei de G. Donizetti, iar Rusalka de A. Dvorak și Scripcarul de pe acoperiș de Jerry Bock ne promit experiențe muzicale rar întâlnite. Întregul repertoriu ne va readuce bucuria și emoția ce pot fi trăite doar în sala Operei!

Conform normelor impuse pentru desfășurarea tuturor spectacolelor din această perioadă excepțională, pentru siguranța dumneavoastră, programul acestui eveniment este redus la o oră, interval ce permite respectarea tuturor normelor și a măsurilor de siguranță a participanților.

Pentru mai multe detalii puteți accesa regulamentul oficial aici: https://bit.ly/3hQDo0W

Vârsta recomandată: 12+

Toate inițiativele Operei Naționale Române din Cluj-Napoca se vor încadra în normele legale, respectând regulile și asigurând măsurile prevăzute pentru evenimentele culturale organizate atât în aer liber cât și în interior, în vederea prevenirii răspândirii virusului Sars-Cov2:
– atât organizatorii cât și participanții vor purta în mod obligatoriu măști care le vor acoperi atât gura, cât și nasul, pentru o protecție eficace;
– accesul spectatorilor se va face prin zone special amenajate și semnalizate, pentru a asigura distanțarea fizică și siguranța publicului;
– biletele achiziționate se pot returna cu maxim 48 de ore înainte de eveniment;
– accesul copiilor sub 12 ani este interzis;
– agenția de bilete va fi deschisă de luni până vineri între 14:00-17:00, iar în zilele cu spectacol programat biletele vor putea fi achiziționate până la ora 18:15, respectiv ora 10:15 pentru spectacolele de tip „matineu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.