9 septembrie Klara și Soarele

Klara și Soarele

Joi, 09 septembrie 2021, ora 20:00, online

Participarea gratuită

 Clubul de Carte Cluj 7.7  – Klara și Soarele

Klara este un android, o inteligență artificială menită să țină companie copiilor și adolescenților, într-o lume distopică, ce pare a fi un strop prea aproape de alienarea trăită în ultimul an de noi toți. Când Josie, o fată ce pare să sufere de o boală misterioasă, o alege drept tovarășă, Klara încearcă să o ajute „apelând la puterea mistică a Soarelui”.

„Klara și Soarele” este cel mai recent roman al lui Kazuo Ishiguro, publicat chiar în primăvara acestui an (la noi a apărut la Polirom, iunie 2021, trad. Vali Florescu).

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea, individual, iar joi,, ne vedem pe Zoom » https://us02web.zoom.us/j/83621675840

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Nu uitați că puteți achiziționa cartea de la Bookstory (Bd. Eroilor 6-8) cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea în librărie.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.