Actrita romanca de la Hollywood confirma prezenta la The Woman

Maia Morgenstern, actrita si Director la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, s-a remarcat de-a lungul carierei sale interpretand roluri remarcabile in Patimile lui Hristos, Asta seara: Lola Blau, Jocul Regilor, sau Miss Daisy si soferul ei.

Actrita de teatru si film Maia Morgenstern si expertul in industria de moda sustenabila Olga Johnston-Antonova sunt primii speakeri anuntati in cadrul celui mai mare eveniment dedicat leadershipului feminin, Conferinta The Woman care are loc in 21 martie la Cluj-Napoca. Evenimentul reuneste de 7 ani, peste 3000 femei lider formand una dintre cele mai mari comunitati de femei din Romania.

Pentru multi dintre noi, Maia nu are nevoie de nicio introducere. Prin munca sa a contribuit la dezvoltarea culturii teatrale romanesti, a intrigat si a impresionat audiente de milioane de oameni prin prezenta, viziunea si talentul sau. Talentul si munca neincetata i-au fost rasplatite cu premii si distinctii, precum: Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul Emma (Londra), pentru rolul Maria din Patimile lui Hristos sau Literelor in grad de Cavaler, in Franta.

,,Fiecare proiect a constituit pentru mine o intalnire, un prilej de a-mi incerca fortele, de a-mi cunoaste limitele, de a explora in sufletul meu, in experienta mea, de a cauta printre amintirile mele si ale celorlalti ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e pana la urma general uman.”, declara Maia Morgenstern, care inca de mica iubea arta, afirmand in cadrul unui interviu ca „Opera pentru mine era complet alt univers. Totul era colorat, mare, grandios, si aveau si niste prajituri foarte bune.”

Implicare in comunitate si dezvoltare prin educatie

Noua editie a Conferintei de Leadership Feminin The Woman se desfasoara sub tematica The Woman – Cea mai buna versiune a ta! si pune accent pe femeia curajoasa, care tinde si aspira catre ce mai buna versiune a sa. Scopul principal al evenimentului este de a educa si dezvolta comunitati prin liderii de opinie, impartasirea ideilor si promovarea educatiei continue ca baza pentru o societate sanatoasa.

Din Berlin – raiul modei sustenabile, pe scena The Woman

The Woman o aduce pentru prima data in Romania pe renumitul expert in industria de moda sustenabila Olga Johnson – Antonova, fondator Circular Fashion, care urmareste o abordare ecologica in activitatea sa. Originara din Rusia, Olga promoveaza etica in moda, si declara ca o astfel de abordare „Creeaza o schimbare pozitiva facand moda sustenbila si sustenabilul la moda”. In calitate de speaker motivational si fondator Circular Fashion la evenimentele de referinta, Olga inspira, provoaca si schimba mentalitati, este o prezenta pe care nu ai cum s-o uiti.

 Conceptul de moda sustenabila implica utilizarea materialelor naturale, reciclarea, design textil care nu genereaza deseuri, un business responsabil fata de mediul inconjurator, cu scopul de a limita poluarea implicata de productie.

Educatia inseamna putere

Evenimentul din 21 martie de la Cluj-Napoca se remarca anual prin cei 20 de speakeri nationali si internationali prezenti pe scena The Woman si subiectele motivationale si inspirationale. Evenimentul este structurat sub forma panelurilor de discutie, axate pe antreprenoriat, provocari, comunitate si educatie.

The Woman reprezinta sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin. Compania este ancorata in realitatea sociala, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. Prin evenimentele organizate si a continutului oferit in cadrul The Woman Magazine, scopul companiei este de a promova educatia la cel mai inalt nivel. Concept complex si indraznet, extins pe mai multe planuri, The Woman cuprinde incepand cu 2018: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine |  The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards |The Woman after 5pm! |

#TheWoman: (sf) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.