Ai in plan promovarea afacerii? Afla cum serviciile de optimizare SEO isi aduc aportul la asta

Nu mai este niciun secret faptul ca aproape toata lumea detine macar un smarphone, o tableta sau un laptop. In urma unui studiu s-a constatat ca mai mult de 70% dintre romani utilizeaza telefoane inteligente si aproximativ 30% navigheaza pe tablete. Serviciile de optimizare SEO oferite de o agentie specializata sunt vitale pentru dezvoltarea afacerii tale in mediul online, avand in vedere ca Google-ul este cel mai utlizat motor de cautare.

Ce presupun serviciile de optimizare SEO?

Nevoia de vizibilitate in motoarele de cautare in anii 90 a marcat si aparitia acestor servicii, create cu scopul de a creste traficul din punct de vedere calitativ si cantitativ. De-a lungul anilor, nu toate agentiile s-au conformat regulilor Google si astfel au aparut metode de optimizare mai putin etice. La acestea se adauga si acei indivizi care modifica rezultatele organice ale unui motor de cautare prin tehnici de manipulare contrare regulamentului legal.

In sensul larg al cuvantului, SEO este o metoda de marketing online. Un serviciu web de optimizare SEO bun se asociaza cu acele cuvinte cheie pe care le folosesc utilizatorii. Etapele acestui proces presupune aranjarea structurii unei platforme web, fara ca acest lucru sa fie vizibil si cunoscut utilizatorilor. Deci serviciile de optimizare SEO au ca tinta evitarea sau inlaturarea acelor impedimente care ar putea stopa motoarele de cautare sa afiseze complet si eficient un anumit site.

Care sunt rezultatele pe care ti le ofera optimizarea SEO?

O experienta mai buna a utilizatorului

Vizitatorii au parte de o experienta placuta de navigare atunci cand viziteaza un site asupra caruia si-a pus amprenta o agentie profesionista. Asta se traduce pentru tine, ca detinator al site-ului respectiv, prin pozitii mai favorabile in motoarele de cautare.

Unul dintre factorii cei mai importanti pentru a obtine un clasament bun este experienta utilizatorului. Motoarele de cautare vor un site prietenos, compatibil cu dipozitivele mobile, care sa permita o mai buna integrare a imaginilor si a videoclipurilor. Un alt semn ca site-ul este utilizat in mod favorabil il reprezinta timpul cat mai indelungat petrecut pe site, implicit un procent mic de respingere.

Creste traficul

Traficul organic reprezinta peste 64% din totalul cautarilor. Deci pe langa social media, traficul organic continua sa fie o sursa importanta de cautari pentru majoritatea afacerilor.

Obtii un loc bun in clasamentul cautarilor

Daca esti detinatorul unei afaceri, servicii optimizare SEO sunt esentiale, deoarece iti pot mari substantial numarul de vizite pe site si volumul vanzarilor. Potrivit unui studiu, 50% dintre utilizatori care au cautat serviciile unui magazin, l-au si vizitat in aceeazi zi. Aceste cautari conduc la cresterea vanzarilor, implicit la dezvoltarea afacerii.

SEO reprezinta o strategie

Investitia in astfel de servicii se traduce cu o strategie relaxanta care iti garanteaza rezultate optime. Serviciile de optimizare SEO au in vedere competitivitatea cuvantului cheie, calitatea continutului si alte asemenea elemente care sa te mentina in mintea clientilor si sa atraga altii noi.

Daca esti la inceput de drum, poti gasi un ajutor de incredere in agentia E-advertising. Daca este cazul, echipa te va ajuta sa contruiesti totul de la zero sau iti va pune la dispozitie o gama completa de servicii SEO prin care sa iti cresti gradul de vizibilitate in motoarele de cautare si sa castigi notorietate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.