Albă ca Zăpada – teatru pentru întreaga familie

Una dintre cele mai iubite poveşti pentru copii pusă in scenă de una dintre cele mai longevive si mai iubite trupe de teatru din România. Spectacolul păstrază firul poveştii clasice,iar ingeniozitatea regizorului Cristian Pepino şi fantezia scenografică, creează o atmosferă plină de ritm în care binele învinge întotdeuna răul.

Ne deschidem inima împreună cu voi, si continuând tradiţia, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Asociatiei Alfa Grup, pentru a veni in sprijinul copiilor instituţionalizaţi, prin minunatul lor proiect – “Familii de suflet”.

Preţ bilet 29 lei si 39 lei în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm că pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Spectacolul va avea două reprezentaţii, ora 11 şi respectiv ora 17.

Locatia: Casa de Cultură a Studenţilor

Data: 2 aprilie
Bilete disponibile la Agenţia Teatrală, Casa de Cultură a Studenţilor, Iulius Mall şi www.biletmaster.ro

Recomandat copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani. Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

TEATRUL ȚĂNDĂRICĂ Bucureşti – spectacol organizat de Cortina Events

Vă aşteptăm cu drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.