Alexandra Usurelu – Lumea, cum ai vrea să fie

Alexandra Ușurelu revine la Cluj Napoca pe 18 aprilie 2018, cu mult așteptatul concert ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

Prezența Alexandrei Ușurelu la Cluj-Napoca va fi una cu totul specială, întrucât artista își invită publicul la cea mai mare producție a sa de până acum, de pe o scenă animată cu un decor impresionant, bazat pe video mapping si lumini. Materialul muzical prezentat va conține multe cântece noi, dar și cele mai iubite melodii din vechiul catalog, amplificate sonor de extraordinari muzicieni instrumentiști ce vor face parte din distribuția concertului din 18 aprilie 2018: band-ul său, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit, fără artificii și acțiuni agresive de promovare, să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Fără constrângerea de a respecta vreo rețetă muzicală pentru a se face auzită, muzica și felul în care Alexandra Ușurelu se prezintă sunt autentice, diferite, sincere.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Info despre bilete  https://alexandrausurelu.ro/. Pentru o perioadă limitată, biletele au prețuri speciale de presale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.