Aprovizionarea alimentara in vremuri dificile

grande pizza

Traversam o perioada foarte dificila pentru toata lumea. Din pacate, majoritatea specialistilor spun ca ne aflam doar la inceputul perioadei de criza. Insa noi ramanem optimisti ca nu va mai dura foarte mult, iar la final toata lumea va fi bine.

In aceasta perioada cei mai multi au luat cu asalt supermarket–urile si hypermarket–urile. Acest lucru a dus la o oarecare panica in randul cetatenilor si, evident rafturile magazinelor s-au golit rapid. Nu trebuie sa golim rafturile magazinelor mari, pentru a ne face provizii de alimente! Se poate sa mancam tot ceea ce ne dorim, fara sa ne facem stoc de mancare, sa gatim sau sa iesim din casa si chiar fara sa depunem niciun efort.

De unde ne aprovizionam in caz de carantina sau izolare

 

grande pizza meniu

Din fericire traim in Cluj–Napoca, un oras care dispune de foarte multe firme ce ofera servicii de livrari mancare la domiciliu. Una dintre cele mai mari firme ce livreaza mancare de calitate la domiciliu este Grande Pizza. Acestia au un meniu diversificat, atat pe partea de bucatarie (diferite ciorbe, supe, spanac, piure, cartofi prajiti, coaste de porc, burgeri si multe altele), dar si pe partea de pizza, avand sortimente vaste.

De ce este recomandat sa comandam de la Grande Pizza, in loc sa facem stocuri de mancare

 

mozzarela grande pizza

  • Stocurile de mancare necesita o chetuiala destul de insemnata. Bineinteles ca si mancarea comandata acasa costa, insa comandam doar cat avem nevoie si ce ne place.

 

  • In aceasta perioada, cei de la Grande Pizza depun eforturi considerabile pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clientii lor. Astfel, daca dorim sa comandam prin aplicatia FoodPanda, avem si o reducere de 15 lei daca alegem ceva de la Grande.

 

  • Daca ne facem stocuri de mancare, ne vom plictisi rapid de acelasi fel de mancare si pana la urma  mare parte din mancare sa ajunge la gunoi. Daca alegem sa comandam mancare la domiciliu, nu vom arunca nimic, deci practic nu aruncam banii.

 

  • Daca nu detinem un mijloc de transport este destul de dificil sa aducem plasele cu mancare pana acasa. In schimb, firma ce face livrari la domiciliu ne aduce mancarea pana la usa, transportul fiind gratuit.

 

  • Nu mai trebuie sa ne pierdem timpul cu preparatul mancarii. Tot acest timp il putem petrece impreuna cu familia si putem face diverse activitati interesante, pe perioada in care suntem izolati.

 

  • Daca alegem sa comandam mancare acasa reducem consumul de gaz/curent, pe care il facem atunci cand dorim sa gatim.

 

  • Cei de la Grande Pizza, sunt una dintee cele mai mari firme de livrari la domiciliu din Cluj–Napoca. Astfel, mancarea pregatita de ei are intotdeauna ingredinete proaspete.

 

  • Masurile de igiena sunt extrem de importante, mai exact: masinile se dezinfecteaza zilnic, angajatii se dezinfecteaza de cateva ori pe zi chiar daca toata lumea poarta echipament de protectie (manusi, masti, etc). Mancarea este preparata termic corespunzator, in asa fel incat sa nu existe niciun risc pentru consumatori.

 

  • Plata se poate face cu cardul, cash sau direct prin aplicatia FoodPanda, depinde cum dorim sa comandam. Insa in aceasta perioada este de preferat ca platile sa se faca pe cat posibil cu cardul, pentru ca riscul de expunere sa fie cat mai mic.

 

pizza grande

Sursa foto: Grande Pizza/Facebook

Cu siguranta aceasta perioada extrem de delicata va trece, si incetul cu incetul viata noastra va reveni la normal. Pana atunci, va recomandam urmatoarele: ramaneti acasa, nu luati cu asalt magazinele alimentare, comandati pe cat puteti de la firmele locale, precum Grande Pizza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.