Păstrăm distanța între oameni. Dar nu păstrăm distanța față de artă. O ținem aproape! Iar o modalitate adaptată anului 2021, spectacolele online, sunt cea mai bună variantă pentru ca emoțiile din sala Teatrului să le simțiți acasă, în fața televizorului. Artă în pandemie

Probabil, niciodată scena elisabetană nu și-a găsit un echivalent mai adecvat decât în una de dans contemporan, prin simplitate, sobrietate rafinată și eleganța capacității de sugestie a spațiului psiho-artistic. Și probabil, nici o versiune scenică a celebrei opere “Romeo și Julieta” nu a fost mai apropiată de spiritul shakesperian decât creația Mario Dance Atelier, “Juliet’s Love“, in care protagoniștii au aceeași vârsta cu personajele principale (desigur, un mare plus la capitolul originalitate), un univers vizual minimalist dar în care se zbat să încapă toate sentimentele și toată muzica din lume.

De văzut, neapărat!

Premiera a avut loc la Teatrul National Cluj in aprilie 2019.

Productie Mario Dance Atelier

Coregrafie Mario Grosu

Regie Cristi Nedea

Distribuție:

Dansatori: Aleksandra Dragova, Denislav Ivanov, Petra Nedyalkova, Valeria Obretenova, Crina Cătinean, Gabor Stefania

Actori: Matei Rotaru, Adrian Cucu

Chitara live: Alex Gibson

Filmare: Ciprian Boia

Editare video: Victoria Adriana

Susțineți arta și afacerile locale, de acasă!

Cu un singur bilet, întreaga familie vizionează un spectacol profesionist,

Made in Romania, în care s-a pus foarte mult suflet, pasiune, totul din drag pentru entertainment.

Othello’s touch – Un eveniment complex, care implică un scenariu scris de William Shakespeare “Othello” adaptat pentru dans, dansatori profesioniști, muzica celor de la Queen, locație prestigioasă, artiști de calitate!

Întreg spectacolul s-a montat cu 7 dansatori din Romania, Bulgaria și America în două săptămâni, Dj Smart (Othello) ajungând în România cu 2 zile înainte de premiera. A învatat 13 coregrafii în o zi și jumătate dupa care a intrat direct în scenă la premieră.

Am lucrat cu genii în dans și am trăit momente de neuitat în sala de repetiții.

Am facut istorie de dragul artei spectacolului. Oameni cu o etică profesională de neimaginat, dorința de a duce proiectul la bun sfârșit i-a facut pe toți cei care au facut parte din spectacol să muncească fiecare minut din zi.

Aplauzele celor prezenți în sala Teatrului Național pe 26.04.2018, ne-au confirmat că acest spectacol, merită văzut.

Este un eveniment unic, la care echipa noastră a lucrat cu mult drag. Coloana sonora a fost aleasă special pentru fiecare moment cheie din scenariu, melodiile trupei Queen având un rol important în transmiterea mesajului către public.

Producție Mario Dance Atelier

Coregrafie Mario Grosu

Regie: Cristi Nedea

Dansatori: DuJuan Smart Jr., Miriam Abrudan, Brian Raymond, Aleksandra Dragova, Hannah Gallagher, Alex Richard, Crina Cătinean, Vanessa Jisa.

Actor: Cătălin Codreanu

Editare video: Victoria Adriana

Bucurați-vă de dans! Artă în pandemie

Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresa de email, întrucât pentru vizualizare fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția.