Asociația de Podiatrie organizează „Picior frumos, picior sănătos” – eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor

Picior frumos picior sanatos

Clujence de toate vârstele sunt așteptate marți, 10 martie, între orele 12 și 17, la Casino-ul din Parcul Central la un eveniment dedicat lor, în contextul sărbătoririi femeii. Asociația de Podiatrie organizează „Picior frumos, picior sănătos”, iar în program sunt discuții și prezentări ale specialiștilor pentru un stil de viață sănătos, exerciții de mișcare, demonstrații de machiaj și de gătit sănătos. Pentru mamele care vin împreună cu copiii, organizatorii și Diverta au pregătit o zonă dedicată celor mici. Accesul la eveniment este gratuit.

Programul zilei începe cu demonstrații de machiaj susținute de make-up artist-ul Gabriela Popescu și sfaturi pentru gătitul sănătos de la Thermomix, iar echipa PTS by Emilia a pregătit exerciții demonstrative care se pot efectua și acasă sau la birou.

După ora 14.00 au loc o serie de prezentări și discuții cu invitații speciali ai evenimentului. Robert Koncz va vorbi despre „Motivație”, Emilia Cotul despre „Sportul în viața noastră”, Adrian Mureșan va exemplifica „Postura corectă”, Monica Turlui va explica cele „Cinci beneficii mentale ale sportului”. Gabriela Popescu vorbește despre „Sport și mâncare sănătoasă pentru tinerele mămici”, iar Codrina Apostol despre „Lifestyle și make-up”. Ines Nerina vorbește despre importanța informării în prevenția și controlul diabetul, iar farmacistul Liora Colobățiu dezvoltă tema cosmeticelor organice și a formulelor pe bază de principii active din plante și ingrediente inovatoare.

Medicii Camelia Vonica, Diana Sima, Bogdan Apan și Dan Cristian Paul vor completa perspectiva cu informații utile legate de mersul corect și ortopedie, purtarea încălțămintei cu toc și neuropatia diabetică. Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe site-ul Asociației, www.podiatrie.ro.

„Picior frumos, picior sănătos” este un eveniment organizat de Asociația de Podiatrie.

Înființată în 2015, Asociația de Podiatrie își propune promovarea podiatriei în România, dezvoltarea profesiei de podiatru, alături de informarea și educarea populației, precum și a profesioniștilor (medici, asistenți medicali și fiziokinetoterapeuți) în domeniul îngrijirii corecte a picioarelor.

Asociația de Podiatrie organizează „Picior frumos, picior sănătos” – eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top