Atelier de contributie autentica

Viaţa este un cadou pe care l-am primit la naştere. Felul în care folosim acest cadou ţine de noi.

Îţi propun ca timp de 3 luni de zile să preţuieşti acest cadou şi să îl foloseşti într-un scop nobil.

În aceste 3 luni de zile ai ocazia şi tot suportul necesar să îţi aduci contribuţia ca să creezi o lume mai bună în jurul tău.

Acest program e construit şi gândit să-ţi ofere sprijin şi să te ajute să înţelegi cum poţi să îţi foloseşti talentele şi abilităţile pentru a-i ajuta pe cei din jurul tău într-un mod care să te încarce cu energie.

Atelierul se va termina într-o formă foarte practică, în ultimă lună vei avea sarcina de a materializa într-o formă concretă ideile şi viziunea pe care o ai sau o s-o găseşti după începerea programului.

Vei organiza un eveniment în ultima lună, eveniment pe care îl vei concepe şi planifica încă din prima lună, după ce îţi vei clarifica ce fel de acţiuni ţi se potrivesc cel mai bine.

Cum se va desfăşura acest atelier ?

Ne vom întâlni de două ori pe săptămâna, câte două ore pentru fiecare întâlnire.

În prima întâlnire vei experimenta şi  învăţa cum să iţi înţelegi resursele de care dispui şi cum le poţi folosi într-un mod armonios şi benefic.

La prima întâlnire din săptămână se va decide de către grup locul de întâlnire pentru a două întâlnire săptămânală. Această întâlnire va fi dedicată creaţiei şi a schimbului de idei şi experienţe dintre participanţi.

Câte un weekend în fiecare lună va fi dedicat cunoaşterii spirituale şi voluntariatului.

În acest weekend va fi organizat un pelerinaj la o mănăstire din România. Pelerinajul va fi făcut doar pe jos pe o distanţă de aproximativ 10-15 kilometri, pe un traseu de dificultate medie.

Distanţa parcursă pe jos poate fi redusă în cazul în care starea de sănătate sau condiţia fizică nu îţi permite să urmezi tot traseul.

Sâmbăta dimineaţa va fi plecarea din Cluj Napoca către locul de unde va începe pelerinajul. După pelerinaj se va înnopta la mănăstire, unde tot grupul va fi cazat. Condiţiile de cazare diferă de la o mănăstire la alta. În general vom fi cazaţi în camere de 2-3-4 persoane.

Duminică dimineaţa se va pleca de la mănăstire către locul unde se va face voluntariat. Aceste locuri vor fi sate cu familii care trăiesc într-o condiţie dificilă de viaţă, case de bătrâni, orfelinate. Fiecare va aduce câte un cadou de acasă, cadou pe care îl va dărui unei persoane care trăieşte în acel loc. Pe lângă cadoul oferit, fiecare va petrece câteva ore cu persoana careaia i-a dat cadoul, oferind astfel şi o parte din timpul său.

Întoarcerea în Cluj Napoca va avea loc Duminică seara.

Pe toată durata excursiei fiecare îşi va asigura necesarul de alimentaţie şi hidratare.

Sunt disponibile 3 opţiuni de participare :

Pachetul de bază – care conţine cele două întâlniri săptămânale pe durata atelierului + o excursie pelerinaj. Preţul acestui pachet este de 300 lei pe lună (900 lei pentru toată perioada).

Pachetul extins – care conţine cele două întâlniri săptămânale pe durata atelierului + 3 excursii pelerinaj. Preţul acestui pachet este de 450 lei pe lună (1350 lei pentru toată perioada).

Pachetul premium – care conţine cele două întâlniri săptămânale pe durata atelierului + 3 excursii pelerinaj + 2 întâlniri individuale de coaching de câte o oră în fiecare lună a atelierului (6 întâlniri în total). Preţul acestui pachet este de 550 lei pe lună (1650 lei pentru toată perioada).

Ateliereul este organizat de Alin Titoc şi Minute de Relaxare.

Despre organizator.

Eu sunt Alin şi în ultimii 4 ani de zile am experimentat şi am testat metode prin care pot să trăiesc şi să-mi folosesc viaţa făcând ceea ce îmi place şi urmându-mi chemarea interioară. Asta m-a condus într-o excursie de 2500 km făcuţi cu bicicleta, 2400 km făcuţi doar cu rucsacul în spate pe traseul de pelerinaj El Camino de Santiago, mai bine de un an jumate mi-am dedicat timpul unei activităţi de suflet şi anume coachingului, aproape doi ani de zile am călătorit cu bani puţini şi  am voluntariat în multe locuri şi centre de meditaţie din Europa şi India.

După toate experienţele pe care le-am trăit mi-am dat seama că atunci când oferim din propria voinţă şi facem asta într-un mod autentic, într-un mediu plăcut şi care ne oferă sprijin, beneficiile noastre personale şi ale celor din jur sunt cele mai mari.

Cred că felul în care trăim şi ceea ce facem ne influenţează direct atât pe noi cât şi pe ceilalţi oameni din jurul nostru.

Îmi propun prin acest atelier să îţi ofer ocazia să experimentezi şi să vezi ce înseamnă să dedici 3 luni de zile unui scop nobil şi să trăieşti beneficiile care vin din asta.

Pentru a te înscrie la atelier te rugăm să completezi formularul de mai jos şi să alegi pachetul pe care îl doreşti.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYEZSBwlPp_J35NRuNWqk60QQGbWt5ygiBLcRiU5kkdE_ncw/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.