In luna decembrie vom organiza in Cluj -Napoca un Atelier de sapun natural, in urmatoarele zile (acelasi atelier de trei ori) :
– duminica, 4 decembrie de la ora 11.00
– marti, 6 decembrie de la ora 14.00 si
– miercuri , 7 decembrie de la ora 14.00.

Atelierele vor avea loc la Biblioteca judeteana Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr. 104, mijloace de transport 4.6,24,46b, 25.

Organizatori: Formula naturala in colaborare cu Asociatia Sura. Atelierele sunt structurate in doua parti, cu o pauza de 15 minute. Prima parte va fi teoretica si veti afla despre:
a) ustensilele necesare producerii unui sapun acasa la dvs, echipamentul de protectie si ingredientele necesare;
b) formularea unei retete de sapun in functie de destinatia acestuia (de fata, de corp, de par, pentru copii, persoane alergice, persoane cu piele uscata/ grasa etc)
c) modul (teoretic) de realizarea a unui sapun, de la masurarea ingredientelor, ajustarea temperaturii acestora, amestecarea lor prin mixare, turnarea in forme, izolare, taiere, uscare, ambalare.

Partea a doua a atelierului, cea practica, va dura tot o ora si jumatate. Veti asista la realizarea unui sapun de la zero, urmand toti pasii descrisi la punctul 1c). Vom face un sapun vegetal cu unt de shea, miere si lavanda, pentru ten uscat si sensibil.

Costul atelierului este de 130 de lei, pret care include un sapun Formula naturala cadou.

Surpriza – Cartea “Sapun de casa” va fi proaspat scoasa de la tipar si va ajunge calda la Atelierul de Sapun Natural. Autoarea, Alexandra Catana, este exact sustinatoarea atelierului!

Inscrierile si plata taxei se vor face pana cel tarziu 30 noiembrie. La inscriere va rugam sa precizati in care din cele trei zile solicitati participarea.
Persoana de contact:

Oltean Ioana Maria, telefon 0748.904.069, e-mail olteanioanamaria@yahoo.com