Au inceput inscrierile la cea mai mare competitie foto din Transilvania

Peste 300 de fotografi sunt asteptati la maratonul foto, cea mai mare competitie foto din zona Transilvaniei, care ofera fotografilor amatori si profesionisti oportunitatea de a-si testa limitele si creativitatea, castigand premii in valoare totala de 6.000 lei.

Maratonul foto are loc pe 15 octombrie si cuprinde doua competitii care se vor desfasura in paralel: una pentru fotografii amatori si una pentru cei profesionisti. Cei implicati in competitie au la dispozitie 8 ore pentru a realiza 4 fotografii, cate una pentru fiecare categorie, propusa de juriu si trasa la sorti in ziua evenimentului.

Fotografii inscrisi in competitie trebuie sa tina cont de faptul ca imaginile trebuie predate in maximum 8 ore de la startul competitiei, fara a fi prelucrate in programele de editare (Photoshop, Indesign, Corel etc.). Sunt permise doar editarile din aparat, in cazul competitiei
pentru fotografii profesionisti.

Pe langa premiile in valoare totala de 6.000 de lei, cele mai bune fotografii inscrise vor fi expuse timp de 2 saptamani in cadrul expozitiei Photo Marathon’16.

Pentru a intra in competitie, fotografii trebuie sa completeze formularul de inscriere pana pe 12 octombrie si sa citeasca cu atentie conditiile de participare.

Alaturi de competitia foto, pasionatii de fotografie pot participa si la workshop-urile pregatite pentru ei si la expozitiile care vor avea loc in perioada 13-16 octombrie. Mai multe detalii se gasesc pe www.photomarahton.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Maratonul foto face parte din evenimentul Photo Marathon, care se desfasoara la Cluj-Napoca in perioada 13-16 octombrie, propunand pasionatilor de fotografie un maraton complex ce cuprinde expozitii, workshop-uri si competitii foto.

Au inceput inscrierile la cea mai mare competitie foto din Transilvania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top