Awake lansează BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului

Colecția capsulă BohemianBlast este o colaborare între Awake și Diploma 2018, curatoriată de Andreea Bădală (fondator și director de creație al brandului Murmur).

7 designeri tineri creează 7 ținute eclectice, inspirate de tema festivalului din acest an, #BohemianBlast, și de universul festivalierilor celui mai așteptat eveniment boutique al verii.

Primul designer BohemianBlast Capsule este Alexandra Vîrvan. Ținuta își are punctul de plecare în mișcarea artistică a “fauvismului” și ideea de psihedelic, conceptele acționând complementar. Fauvismul provine din cuvântul francez “Fauves” (trad.: ființe sălbatice) și arată starea exactă de spirit în care se găsește un artist când creează. Iar efectele psihedelice stimulează simțurile privitorului.

Ținutele vor fi prezentate individual până la festival pe www.awakefestival.ro și pe canalele de social media ale festivalului.

Awake 3 vine cu o experiență muzicală atent curatoriată: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey și multi alții. AWAKE este un festival boutique multi-experiențial: lectura sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinema și Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga și pilates la Serenity Meadow, accesoriile perfecte în tema festivalului la Bazaar. Platforma de discuție, Feed Your Mind, activează doza necesară de inspirație cu panel-uri și workshop-uri inovatoare.

Awake 2019 te așteapta în perioada 15-18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornești, Mureș.

Biletele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

Abonamentele de 4 zile Early Bird sunt disponibile la prețurile de: 179 lei sau 209 lei cu camping inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *