Atelierul Betea Impex este una din cele mai longevive firme cu capital integral romanesc, din industria tabacariei si hainelor de blana. De-a lungul timpului, atelierul si-a conturat o cultura proprie, a evoluat in materie de tendinte, a introdus noi modele in oferta, pastrandu-si aceeasi maiestrie de lucru. Betea Impex Atelier Betea Impex Atelier

In atelierul Betea Impex se produc saptamanal sute de haine de blana pentru femei si barbati, haine de blana scurte si lungi, paltoane din blana si piele, frumos croite si realizate. Avem o experienta de peste 20 de ani in industria tabacariei si prelucrarii de blanuri si piei de animale si toti clientii nostri apreciaza intens rezultatele muncii noastre. Hainele pe care le producem au cusaturi perfecte, detalii frumoase, buzunare simetrice, accesorii perfect aplicate, gulere generoase, extrem de pufoase, blana interioara ideal lucrata, piele exterioara moale si flexibila. Punem pret pe confort si calitate, de cand ne stim.

Fabrica Betea Impex este in localitatea Almas, din judetul Arad, iar de aici livram zilnic haine de calitate in toata tara, atat pentru distribuitori magazine, cat si pentru persoane fizice.

Fabrica de blanuri de la Arad Betea Impex Atelier

Dorinta noastra este sa ramanem un atelier cu traditie 100% romanesc, sa oferim in continuare calitate la cel mai inalt nivel, optiuni variate de produse din blana si piele, pentru confort sporit. Intr-o lume in care industria fashion a devenit pe alocuri superficiala, pentru ca se folosesc materiale slab calitative, noi continuam sa credem ca hainele de blana au ceva unic.

Betea Impex Atelier

Cu o haina de blana te vei simti confortabil pe tot parcursul sezonului rece si pentru ca este atat de rezistenta, cu o intretinere corespunzatoare, te poti bucura de toate avantajele sale timp de multi ani. Oricine ar trebui sa includa in dulapul sau o haina de blana calduroasa, perfect realizata in atelierul de tabacarie.

Secretele succesului Betea Impex sunt oamenii foarte bine pregatiti (multi se ocupa cu aceasta indeletnicire de ani buni), instrumentele si echipamentele pe care le folosim pentru lucru, experienta pe care o avem, o foarte buna fuziune intre departamentele de design si executie.

Betea Impex Atelier

O haina de blana de calitate pentru oricine. Un lux accesibil.

Blana ramane un material omniprezent atunci cand vorbim de confort in sezonul rece, dar si de lux. Moi, calduroase, flexibile si fiabile, blanurile raman pe lista de preferinte pentru multe femei si multi barbati. Misiunea noastra este sa fabricam blanuri de calitate, la pret accesibil pentru ca oricine sa-si poata permite o investitie intr-o haina de cea mai buna calitate.