Bilete pentru concertul Alessandro Safina la pret promotional

Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni revine pe 14 februarie 2019, la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, pentru a susține un concert plin de emoție si sensibilitate.

Ce ne promite frumosul tenor? Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera, precum și melodii proprii în ton cu atmosfera sărbătorii iubirii universale. Adică ingredientele unui spectacol total, a cărui ”textură” fină va cuprinde fiecare colțișor de sală! Alessandro Safina va concerta, pe scena BT Arena, în acompaniamentul unui număr impresionant de muzicieni profesioniști, care îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului clujean.

Biletele pentru concertul Alessandro Safina sunt disponibile  atât online pe site-ul Eventim precum și în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Biletele pentru concert se vor vinde, de astazi incepand, sub forma de promotie 1 + 1 gratis, pentru a le oferi indragostitilor cel mai frumos cadou…si din punct de vedere financiar.

Bilete online:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/alessandro-safina-cluj-napoca-sala-polivalenta-1086477/performance.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.