Biletele pentru concertul Jose Carreras se gasesc si la Sala Polivalenta

Biletele pentru concertul pe care tenorul Jose Carreras il va sustine la Cluj pe 29 noiembrie, se gasesc incepand de astazi, 6 noiembrie si la casieria Salii Polivalente!

Daca pana acum admiratorii lui Jose Carreras puteau cumpara bilete de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall, iata ca incepand din data de 6 noiembrie 2015 , biletele pot fi achizitionate si de la casieria salii ce va gazdui marele eveniment: Sala Polivalenta din Cluj.

Pe 29 noiembrie 2015 celebrul tenor va urca pentru prima oara pe o scena din Cluj-Napoca. Jose Carreras le va oferi clujenilor un concert in al carui playlist se vor regasi cele mai cunoscute piese ale sale. Concertul se va numi „The Very Best Of José Carreras” si face parte din turneul mondial al artistului, numit „A Life In Music”.

Jose Carreras a inregistrat un mesaj, special pentru fanii sai din Cluj: „Salutare! Sunt Jose Carreras. Sunt incantat ca am posibilitatea sa cant pentru prima oara in Cluj-Napoca. Acest lucru se va intampla in cadrul turneului meu mondial! De asemenea, sunt fericit ca am posibilitatea sa cant din nou pentru minunatul public din Romania. Concertul va avea loc pe data de 29 Noiembrie si face parte din turneul „A Life In Music”. Ne vedem in Cluj si multe multe multumiri!” spunea Jose in mesajul transmis. Intregul mesaj poate fi vizionat accesand urmatorul link: https://youtu.be/FzzKawQ-3FI

Carreras

Cei ce doresc sa il asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre isi pot achizitiona bilete de la Sala Polivalenta, de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.