Black Friday: 50% reducere pentru 500 de bilete la Retro Party Romania

Retro Party România 30 noiembrie

Vinerea neagră vine cu o reducere substanțială pentru norocoșii care vor să se distreze în 30 noiembrie, cu ocazia mini-vacanței de Sfântul Andrei și de Ziua Națională!  bilete la Retro Party Romania  bilete la Retro Party Romania 

Organizatorii au pus la dispoziție 500 de bilete la preț redus la jumătate. Acestea pot fi cumpărate online de pe bilet.ro: https://bilet.ro/eveniment/retro-party-romania-12310.

La petrecerea retro din 30 noiembrie e cap de afiș legenda Balcanilor, Goran Bregovic, împreună cu a sa Wedding and Funeral Orchestra.

bilete la Retro Party Romania

În plus, vom dansa pe piesele celebre cântate de fetele de la André (Andreea Bălan și Andreea Antonescu), care se reunesc la Sala Polivalentă și împart scena cu Trupa Hara, N&D – în noua formulă, în timp ce DJ Arthur van Zedler ne va purta într-o călătorie în timp cu hituri retro nemuritoare.

bilete la Retro Party Romania

Mii de persoane sunt așteptate să se distreze la Retro Party Romania în 30 noiembrie.

Există trei categorii de bilete: Party Zone, Comfort Zone și Best View, iar toate categoriile de tichete oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă Cluj, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții pentru a întâmpina Ziua Națională.

bilete la Retro Party Romania

Bilete sunt disponibile pe bilet.ro: https://bilet.ro/eveniment/retro-party-romania-12310, iar 500 de bilete beneficiază de reducerea de 50% cu ocazia Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.