BLINK – The Youth Conference

Generația care schimbă regulile își dă întâlnire weekendul acesta (20 – 22 noiembrie) la cea mai nonconformistă conferință cu și despre tineret, Blink – The Youth Conference.

20 de speakeri, lideri în domeniile lor de activitate, vor face cunoștință cu tinerii Clujului, își vor prezenta pasiunile pe care au reușit să le transforme în soluții smart pentru comunitățile din care fac parte.

Un weekend cu și despre tineri, dar mai ales despre comunități conectate și cu viziune. Îndemnul Blink: Don’t miss the point!

BLINK promite 3 zile de educație non-formală pentru tinerii Clujului. Între 20-22 noiembrie, aceștia au șansa să cunoască și să se inspire de la peste 20 de inovatori din domenii precum business, tehnologie, arte, comunicare și educație.

Printre speakerii BLINK se numără Șerban Tigănaș (arhitect), Sabin Gherman (jurnalist), Radu Negulescu (antreprenor), Pandea Bogdan (antreprenor), Darius Groza (comunicator), Marius Bogdan Pislariu (antreprenor și inventator), Jon Kjaer Nielsen (trainer), Tedy Necula (regizor), Mukul Pal (antreprenor), Vlad Fiscutean (comunicator) , Bogdan “Bob” Rădulescu (actor și enertainer), Cornel Ilie (solist VUNK), Valerie Maxfield (solistă Groove Armanda), Katie Rizvi (CEO Little People Romania) ș.a. care au în comun faptul că au devenit lideri și inovatori în domeniile în care activează. Pentru 3 zile aceștia vor răspunde la întrebări, vor fi provocați și vor provoca tinerii participanți, aducând în centrul atenției teme de interes pentru ei, soluții la problemele pe care le-au întâmpinat, evidențiindu-le potențialul și importanța implicării lor în comunitate.

BLINK_Speakeri

Agenda conferinței Blink va supune fiecare speaker la 20 de minute de sinceritate atipice în care aceștia vor dezvălui cum s-au lăsat ghidați de pasiuni, care au fost provocările și momentele cheie pe care au fost nevoiți să le experimenteze pentru a ajunge la reușitele de astăzi. Scopul conferinței este să-i facă pe tinerii participanți să înteleagă importanța networkingului, ce se află în spatele excelenței și progresului, cum și de ce merită să se implice și să încerce să îmbunătățească comunitățile din care fac parte.

Deschiderea oficială Blink are loc vineri, 20 noiembrie, începând cu oră 18.00, în sala de conferințe a Cluj Arena, iar pentru activitățile din prima zi accesul este liber. Tematica principală a zilei de vineri va aduce în centrul atenției Youth on Urban Development (YOUR), un cadru general de implicare a tinerilor pe termen mediu în mecanismele de dezvoltare urbană clujeană.

Sâmbătă și duminică, accesul la panelul de discuții și prezentări se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate online de pe www.blinkconf.ro.

https://www.facebook.com/BlinkCluj

Blink este un proiect strategic al programului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

Susținut de:

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret

Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

BCR Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015

KPMG

Endava

Nestle

Toyota

Microsoft

Youth on Urban Development (YOUR)

BLINK – The Youth Conference

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top